Az öcsém nem akar vagy nem tud nélkülem aludni. Mit tegyünk?
Az öcsém amióta kinőtte a kiságyát azóta velem aludt. 2 éve költöztünk akkor kapott egy saját szobát. Mindíg a szobájába megy el aludni meg én is. De amikor reggel felébredek mindíg hozzámbújva alszik. Szerintetek miért van ez? Hogyan tudnánk erről leszoktatni?
Mellesleg az öcsém 12 éves.
Zárd be az ajtót!Nézd meg mit csinál...
Az én öcsém alvajárt,és azért feküdt be mellém mert eltévesztette az ajtót.
lehet hogy fél a sötétben
én is kicsi koromban minden éjjel vagy valamelyik nővéremhez vagy anyáékhoz osontam le,mert a szomszéd kisfiú állandóan átjött és ilyen szellemes történeteket mesélt,és mindig féltem
13l
Meg kéne tudni, mitől fél. Egy ajtóbezárás nem oldja meg a problémát, maximum neked lesz jobb. Én kb. az öcsém 11 éves koráig aludtam egy szobában vele, aztán külön, de sokáig félt elaludni sötétben egyedül. Ő nem mászott át hozzám, de a villanyt sokszor égve hagyta. Még 15-16 éves korában is. Sajnos a szüleim nem törődtek ezzel a figyelmeztető jellel (én se, de nem elsősorban az én feladatom lett volna). 20 éves korában meghalt: öngyilkos lett.
A testvéred érzékeny kisfiú, vigyázzatok rá nagyon. Nem az a megoldás, hogy 20 éves koráig vele alszol, nem tudom mi a megoldás, de az tutira nem, hogy bezárom a szobámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!