Miért bántom meg azokat, akiket szeretek?
Minden gimiben meg középiskolában ugyanezt a szöveget nyomják a tanárok, hogy most kell belehúzni, stb stb...
Persze, nekik ez a feladatuk, ezért érthető. De tényleg...Próbálj megnyugodni:) Persze, még fogalmad sincs, hogy mire számíts..Én is hasonlóképp voltam anno. Bementem az első nap, a magyart megírtam és utána röhögtem egy nagyot az egészen. A magyarhoz, és ezt komolyan mondom! ha tudsz fogalmazni, SEMMI nem kell, csak, hogy tudj olvasni és ennyi. A többitől sem kell izgulni, majd meglátod, és csodálkozol magadon, hogy ilyen dolog miatt váltál ennyire frusztrálttá. Én azt javaslom neked, hogy aludj rendesen és nem kell 24 órából 20-at ébren töltened, mert felesleges:)
ez annyira fontoskodás! jajj, az érettségi.
a mi osztályunkban kb senki nem lihegett rajta ennyire, mégis 4.5 lett az átlagunk.
a legidiótább nyomorék is megírt mindent 3asra!
már bocs, nem mi vagyunk a szemetek, h leugatunk, hanem te, aki bántja a családját egy ilyen piszlicsáré vacak érettségiért.
a másik: van egy csoporttársam az egyetemen, olyan síkbuta, hogy a kérdéseket nem érti, nem hogy még válaszoljon is rá. na, képzeld el, hogy neki is van érettségije, és még egyetemre is felvették.
mondjuk ez meg az oktatási rendszer szégyene, ami egy másik tészta... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!