Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem unjátok azokat a kérdéseke...

Nem unjátok azokat a kérdéseket, hogy nem szeretek iskolába járni, meg irtózok az iskolától?

Figyelt kérdés
Én végzős egyetemista vagyok,és a suli mellett dolgozok. Már szörnyen unom azokat kérdéséket, amit az általános iskolások illetve a középsulisok raknak fel. Én úgy vagyok vele, hogy addig örüljön az ember lánya, vagy fia hogy iskolába járhat és tanulhat. Semmi kötelezettsége nincs mint tanulni, amit a szülei finanszíroznak. Ha kikerülnek a munka világába, akkor majd azon nyekeregnek, hogy nincs kedvem a munkához. Pedig valamiből meg kell élni.
2010. aug. 30. 09:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
60%

Mondd, hogy te valaha is azt mondtad hogy várod az iskolát!

Amúgy meg miért kell más dolgaival foglalkozni, ha felteszik a kérdést az az ő dolguk ha nem érdekel nem kattintasz rá.Ennyi.

2010. aug. 30. 10:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudják még mi a jó :D

Nekem is mondták még a tanáraim is, hogy visszafogom én még sírni az iskolát, csak röhögtem rajtuk, és de igazuk volt...

2010. aug. 30. 10:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én egyetemre sem mehetek, mert csak az egyik szülőm nevel, a másik rég elhagyott, és kajára is alig marad pénzünk. :'(
2010. aug. 30. 10:04
 4/12 anonim ***** válasza:
37%
én azt unom hogy te nem bírsz elnézni felettük. Hát őszintén.. végzős egyetemista létedre... nem mindegy az neked milyen kérdéseket irogatnak ők ki? Valóban: ettől nem lesz jobb a suli, hogy rinyálás van. De ahogy neked meg van a jogod kiírni azt hogy unod őket, úgy nekik is hogy utálják a sulit. bár igen egy bizonyos kor felett elég frusztráltá válik az ember hogy fennakadjon ilyen apróságokon.
2010. aug. 30. 10:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azokat a kérdéseket unom és utálom, amikor a 12-18 éves görcsök leírják, hogy a szüleik gyűlölik őket. Aztán kiderül, hogy csak nem engedik őket IHB-bulikba, meg orrba-szájba k**ni mindenkivel... :P
2010. aug. 30. 10:09
 6/12 anonim ***** válasza:
51%

Ugyan már! Hagyjuk az ilyen álszent szöveget!

Igen is érezheti rosszul magát az ember fia-lánya a suliban. És nem csak az, aki nem szeret tanulni, osztálytársak-tanárok stb miatt.

Velem 12-ben úgy megutáltatták, hogy alig vártam a kicsengetést...pedig jól tanultam és nem azzal volt a gond, hogy nem tettem le a fenekemet tanulni...

"Semmi kötelezettsége nincs mint tanulni,"

Ez épp elég nagy kötelezettség szerintem. Főleg, hogy egyetemista vagy, tudhatnád, hogy nem épp mindig leányálom tanulni. Főleg ha olyat kell tanuljál amit nem szeretsz...vagy egy-két könyvet egy éjszaka alatt:-S

CSak tapasztalatból beszélek én is egyetemista vagyok...sőt én még néha vártam is az iskolát:P :D

Amúgy ha valami nem tetszik nem kell olvasni...

2010. aug. 30. 10:13
 7/12 anonim válasza:
100%

Nem minden tanáromat kedveltem, meg a korai kelés is sokszor nem esett jól, és nem örültem, ha valamiből nem tudtam felkészülni és rosszul feleltem vagy nem sikerült jól egy dolgozat, de én nem utáltam a sulit. Lehet, hogy én vagyok szerencsés, hogy jó tanáraim voltak, de az a helyzet, hogy így felnőttként meg már én keresem a tanulási lehetőséget, most is járok egy hasznos tanfolyamra (1 év múlva lesz vége) heti 2 nap, és nagyon jól érzem magam.

Én mondjuk igyekeztem mindig a lehető legtöbbet kihozni magamból, és megkeresni a tanulnivalóban azt, ami érdekes, és ebben tényleg segítségemre voltak a jó tanárok (kísérletek, énekórán tánc, magyaron mesét találtunk ki, egyik töritanárom a hadifogoly nagyapjáról mesélt sokat, amikor a világháborúkat tanultuk, stb.) szóval értették a módját, hogyan tegyék személyessé a tananyagot.

Az biztos, hogy a munka egy nehezebb világ, csak azok vajon, akik a suliban se törekedtek, hogy állják meg a helyüket?

2010. aug. 30. 10:14
 8/12 anonim válasza:
100%

Én is megbántam hogy nem tanultam általánosba...

16/F

2010. aug. 30. 10:18
 9/12 A kérdező kommentje:

Az utolsó előtti hozzászolóval teljesen egyetértek.

A többihez csak annyit, hogy középsuliba egy ideig én sem szerettem járni, csak én is találtam olyan dolgokat, amiket szeretem, a következő evet már boldogan vártam.

Azok az emberek, majd akkor is nyavalyognak, ha napi 8 órát kell a gyárban szalag mellett állni. Vagy hajnalban kell munkába menni.

2010. aug. 30. 10:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát az előző évemhez képest most nagyon belehúzok . Amikor anyunak elmondtam , hogy miket szeretnék ő is nagyot nézett :D Pl : Hétköznap csak tanulásra használni a gépet . TV-zni csak este 5-től , de ha nem tanultam meg , akkor később.
2010. aug. 30. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!