Nem unjátok azokat a kérdéseket, hogy nem szeretek iskolába járni, meg irtózok az iskolától?
Figyelt kérdés
Én végzős egyetemista vagyok,és a suli mellett dolgozok. Már szörnyen unom azokat kérdéséket, amit az általános iskolások illetve a középsulisok raknak fel. Én úgy vagyok vele, hogy addig örüljön az ember lánya, vagy fia hogy iskolába járhat és tanulhat. Semmi kötelezettsége nincs mint tanulni, amit a szülei finanszíroznak. Ha kikerülnek a munka világába, akkor majd azon nyekeregnek, hogy nincs kedvem a munkához. Pedig valamiből meg kell élni.2010. aug. 30. 09:55
11/12 anonim válasza:
Én ma már vissza sírom a sulit, mindig mondogattam hogy majd élem az életem és de jó lesz. És most annyi elkötelezettségem van hogy magamra se jut idő. Suliba meg tényleg nem volt semmi dolgom csak jól érezni magam, utólag tanulni is könnyebb lett volna,bár akkor nehéznek éreztem :D De ez szerintem így van mindig hogy ami nincs az hiányzik. Sok munkanélküli ismerősöm minden vágya újra dolgozni.
12/12 anonim válasza:
Elárulok egy titkot: én az ilyen semmit sem tartalmazó és értelmetlen kérdésektől irtózom. Ha nem tetszik ne olvasd el, kész ennyi :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!