Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)
Magyarországon az örökbefogadás nem lehetséges, s ez egy ideig nem is lesz lehetséges.
Először talán arra kellene fókuszálni, hogy emberek egymás életébe ne turkáljanak. Elhiszem, hogy nehéz annak, akiről egy átlag ember megmondja, hogy meleg/leszbikus. De többen vannak olyanok - köztük én is - akikről nem süt, s más meg sem mondaná. S kicsit zavar, hogy legtöbben a magánéletemben akarnak vájkálni. Terelni se lehet végtelenségig. Arról nem is beszélve, hogy munka terén miért is van szerepe a szexuális orientációnak?
Lényeg, amire ki akartam térni: először más dolgokat kéne lerendezni.
"A kérdés egy közös megoldást vetett föl bennem, rögtön 2 problémára: fogadjanak örökbe cigánygyereket!
Eredmény 1: a cigánygyereket nem az állam fogja felnevelni a közös pénzből, ráadásul a rajkodás helyett a b.zulást fogja példaként tekinteni.
Eredmény 2: Mivel ő maga is b.zi lesz a rendellenes szülőkép miatt, ezzel elérhetjük, hogy ő már csináljon további pujákat, ugyancsak megkímélve ezzel az államkasszát és a közbiztonságot!
Így lehet két negatív dolog összeolvasztásából pozitívat alkotni!"
:D Ott a pont!
Én ismerek olyan meleg párt is akinek nincs gyereke.De van egy kutyájuk,és nagyon jó dolga van.Mindent megkap.
A kutyatartáshoz nem kell engedély,szerencsére:D
Egy árvaházban élő gyereknek is megadhatnának mindent,de vki szerint nekik jobb az árvaházban.
Én ha tehetném,biztos nem saját gyereket vállalnék.
Az a baj,hogy a heterók meg egyáltalán nem akarnak örökbe fogadni,csak akkor,ha nem lehet gyerekük.Az fel sem merül bennük,hogy ahelyett,hogy új életet hoznának létre,megmenthetnének egy már létezőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!