Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arrol, ha egy...

Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)

Figyelt kérdés
Kerlek a kerdesre valaszolj, a kulonbozo homoszexualisok alltal keltett undorodat mashol add ki.
2010. nov. 10. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon az örökbefogadás nem lehetséges, s ez egy ideig nem is lesz lehetséges.

Először talán arra kellene fókuszálni, hogy emberek egymás életébe ne turkáljanak. Elhiszem, hogy nehéz annak, akiről egy átlag ember megmondja, hogy meleg/leszbikus. De többen vannak olyanok - köztük én is - akikről nem süt, s más meg sem mondaná. S kicsit zavar, hogy legtöbben a magánéletemben akarnak vájkálni. Terelni se lehet végtelenségig. Arról nem is beszélve, hogy munka terén miért is van szerepe a szexuális orientációnak?

Lényeg, amire ki akartam térni: először más dolgokat kéne lerendezni.

2010. nov. 11. 01:07
 72/77 anonim ***** válasza:
32%

"A kérdés egy közös megoldást vetett föl bennem, rögtön 2 problémára: fogadjanak örökbe cigánygyereket!

Eredmény 1: a cigánygyereket nem az állam fogja felnevelni a közös pénzből, ráadásul a rajkodás helyett a b.zulást fogja példaként tekinteni.

Eredmény 2: Mivel ő maga is b.zi lesz a rendellenes szülőkép miatt, ezzel elérhetjük, hogy ő már csináljon további pujákat, ugyancsak megkímélve ezzel az államkasszát és a közbiztonságot!

Így lehet két negatív dolog összeolvasztásából pozitívat alkotni!"

:D Ott a pont!

2010. nov. 11. 01:14
 73/77 anonim ***** válasza:
23%
Nem tartom helyesnek!!
2010. nov. 11. 09:03
 74/77 anonim ***** válasza:
85%
A cigánygyerekes sztorinál maradva, honnan veszed azt hogy a melegek által felnevelt gyerek is meleg lesz. Engem is heteró szülők neveltek fel és meleg lettem. Tehát a te logikáddal élve nem is léteznének melegek. És nyilván Hollandában sem lesz minden melegek által felnevelt gyerek meleg. Persze roma gyereket is örökbe fogadhat egy meleg pár, és télleg nem az államnak kell akkor segélyezni, de a roma gyerek se lesz feltétlenül meleg.
2010. nov. 11. 20:56
 75/77 anonim ***** válasza:
89%

Én ismerek olyan meleg párt is akinek nincs gyereke.De van egy kutyájuk,és nagyon jó dolga van.Mindent megkap.

A kutyatartáshoz nem kell engedély,szerencsére:D

Egy árvaházban élő gyereknek is megadhatnának mindent,de vki szerint nekik jobb az árvaházban.

Én ha tehetném,biztos nem saját gyereket vállalnék.

Az a baj,hogy a heterók meg egyáltalán nem akarnak örökbe fogadni,csak akkor,ha nem lehet gyerekük.Az fel sem merül bennük,hogy ahelyett,hogy új életet hoznának létre,megmenthetnének egy már létezőt....

2013. dec. 5. 06:18
 76/77 A kérdező kommentje:
Utolso, szivembol szoltal! Celom az orokbefogadas! :)
2013. dec. 5. 08:45
 77/77 anonim válasza:
100%
Arra gondolt valaki, hogy ha azt a gyermeket nem fogadják örökbe, akkor intézetben nő fel? Vajon melyik jobb neki?
2014. febr. 9. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!