Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arrol, ha egy...

Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)

Figyelt kérdés
Kerlek a kerdesre valaszolj, a kulonbozo homoszexualisok alltal keltett undorodat mashol add ki.
2010. nov. 10. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj de miért papagájkodás ha valaki leírja neked nyomatékosan hogy NE beszélj ilyen ocsmányul mert ez minősít téged? Egyszerűen bicskanyitogató, undorító, műveéetlen, tanulatlan paraszt a stílusod, és egy ilyen ember véleményére normális emberek fikarcnyit sem adnak?

Elmondhatsz akérmilyen papagájnak engem vagy a másik válaszolót aki megírta milyen mocskos vagy (mert nem csak én írtam) de akkor is igaz hogy vegyél fel valami emberi stílust és akkor válaszolj egy normális közösségi oldalon mert így csak bunkónak tűnsz a sok normális mellett.

2010. nov. 10. 23:11
 52/77 anonim ***** válasza:
22%

"ne mondja senki, hogy a csonka családban felnőtt gyermek ilyen-vagy olyan lesz."

Fogalmad nincs dolgokról! A gyerek felnő és azt látja hogy az apukám is lány meg az anyukám is!És ez persze fordítva is! És azt látja hogy a gyerekek többségének apukája és anyukája van!Ez egészséges?

2010. nov. 10. 23:11
 53/77 anonim ***** válasza:
0%
81% - tény, de azért előtte volt egykét egészen kulturált megjegyzésem is - szerintem. Hát, a türelem az első renitens hozzászólásig tartott :D
2010. nov. 10. 23:12
 54/77 anonim ***** válasza:
89%
Bemásolnád ide a kulturáltat?
2010. nov. 10. 23:14
 55/77 anonim ***** válasza:
54%
Nalunk most pont aktualis ez a csaladban, mert egyik rokonom meleg es a parjaval gyereket akarnak orokbefogadni. Stabil, sok eves kapcsolat. En nem itelnem meg ilyen alapon, hogy kinek lehet gyereke es kinek nem, mert sajnos heterok kozott is sok rosszat lathat, rossz hatasoknak lehet kiteve (alkoholizmus, agressziv szulok, drogok, elhanyagolas). Azokkal miert nem foglalkozik senki? Egy orokbefogashoz nagyon sok feltetelnek meg kell felelni. Ha megfelelnek emberileg, akkor miert ne? A gyerek elobb-utobb az eletben ugyis talalkozni fog a meleg-kerdessel, ezt nem lehet kikerulni, max. eltolni idoben. Ez a homoszexualitas csak egy szempont a sokbol, ami raadasul nem olyan dolog, hogy az egyen akarataval megvaltoztathato (nem tehet rola, hogy meleg, mig aki alkoholista, az tehet rola, nem mindegy!). Szoval sok csaladban ennel sokkal destruktivabb tenyezok vannak. Erdekes modon, azokat a gyerekeket senki sem sajnalja... es mielott valaki felhozna: a melegsegnek semmi koze a pedofiliahoz. Tehat a gyerek szexualis fejlodesere ez nem lesz hatassal. A homoszexualitas maganugy, hisz nem bantanak ezzel semmit, ez nem egy opcio nekik, hanem ilyenek es probaljak abbol az egy eletukbol a legjobbat kihozni, ahogy mindenki mas. Miert ne lehetne nekik adni egy eselyt?
2010. nov. 10. 23:28
 56/77 anonim ***** válasza:
61%
Támogatnám. Ennyi.
2010. nov. 10. 23:28
 57/77 anonim ***** válasza:
70%

http://www.youtube.com/user/depfox

Egy homoszexuális pár videoblogja, akik két gyereket (1 fiú, 1 lány) nevelnek.

A videoblog célja, hogy bemutassa ezt a család "modellt".

2010. nov. 10. 23:31
 58/77 anonim ***** válasza:
76%

"akárki akármit mond, nem természetes, hogy két egynemű neveljen egy gyermeket.

a természetben láttatok már ilyet?:S"

Én most nem tudom neked megmondani pontosan, hogy melyik állatnál, de úgy emlékszem, hogy igen, van ilyen.

Ezen kívül nem értem, ha csak az embernél lenne ilyen, akkor máris itt a példa arra, hogy a természetben van ilyen.

2010. nov. 10. 23:32
 59/77 anonim ***** válasza:
74%

"Idén sem sikerült a meleg pingvinpárok szétszakítása a bremerhaveni állatkertben"

forrás: [link]

"Apák lettek a meleg pingvinek"

forrás: [link]

2010. nov. 10. 23:40
 60/77 anonim ***** válasza:
30%
Ez nagyon aranyos de nem hasonlítanám meleg párok gyermekörökbefogadását a pingvinekhez :)
2010. nov. 10. 23:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!