Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)
Már ne is haragudj de miért papagájkodás ha valaki leírja neked nyomatékosan hogy NE beszélj ilyen ocsmányul mert ez minősít téged? Egyszerűen bicskanyitogató, undorító, műveéetlen, tanulatlan paraszt a stílusod, és egy ilyen ember véleményére normális emberek fikarcnyit sem adnak?
Elmondhatsz akérmilyen papagájnak engem vagy a másik válaszolót aki megírta milyen mocskos vagy (mert nem csak én írtam) de akkor is igaz hogy vegyél fel valami emberi stílust és akkor válaszolj egy normális közösségi oldalon mert így csak bunkónak tűnsz a sok normális mellett.
"ne mondja senki, hogy a csonka családban felnőtt gyermek ilyen-vagy olyan lesz."
Fogalmad nincs dolgokról! A gyerek felnő és azt látja hogy az apukám is lány meg az anyukám is!És ez persze fordítva is! És azt látja hogy a gyerekek többségének apukája és anyukája van!Ez egészséges?
http://www.youtube.com/user/depfox
Egy homoszexuális pár videoblogja, akik két gyereket (1 fiú, 1 lány) nevelnek.
A videoblog célja, hogy bemutassa ezt a család "modellt".
"akárki akármit mond, nem természetes, hogy két egynemű neveljen egy gyermeket.
a természetben láttatok már ilyet?:S"
Én most nem tudom neked megmondani pontosan, hogy melyik állatnál, de úgy emlékszem, hogy igen, van ilyen.
Ezen kívül nem értem, ha csak az embernél lenne ilyen, akkor máris itt a példa arra, hogy a természetben van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!