Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arrol, ha egy...

Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)

Figyelt kérdés
Kerlek a kerdesre valaszolj, a kulonbozo homoszexualisok alltal keltett undorodat mashol add ki.
2010. nov. 10. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
45%

Én nem értek egyet vele. Pszichológus hallgató vagyok, így pláne nem. A gyermek számára a modellkövetés az egyik legfontosabb (vagy a LEGFONTOSABB), így nem hiszem, hogy ez lenne a leghelyesebb módja a gyermeknevelésnek.

Mondjuk lehet mondani, hogy egy mintáét lát az a gyerek is akinek a szülei szétmennek, de azért az más, ott a szülő nincsen megáldva ilyen olyan hajlamokkal.

Természetesen tekintsünk el attól, hogy a gyermek előtt csinálnak dolgokat, szerintem se a puszi se a csók nem tartozik bele a normális keretbe.

Aztán ebből kifolyólag stigmatizálják a gyermeket az osztályban, csoportban, ez nagyon rányomhatja a bélyeget a gyermekre, ebből is rengeteg visszamaradása lehet a gyereknek. Kialakult állapotok mint szorongás, érzelmi fejletlenség, kitaszítottságérzet, önképzavar...

Szóval nem engedném SEMMILYEN körülmények között.

Sajnos manapság nem törvényesen is nagyon sokan nevelnek így fel gyermekeket.

2o-L

2010. nov. 10. 22:06
 12/77 anonim ***** válasza:
48%
Én azt tartom felfoghatatlannak, hogy hogy gondolhatja valaki, hogy egy gyerek számára ez egészséges lenne.
2010. nov. 10. 22:06
 13/77 anonim ***** válasza:
49%
A szereteten túl léteznek emberi minták, viselkedésminták, amiket a szülőktől sajátítunk el. És bizony ehhez férfi és nő kell.
2010. nov. 10. 22:07
 14/77 anonim ***** válasza:
67%

Egy egyedülálló szülő más...még azt a gyereket is cikizik,akinek nincs apja/anyja...de elfogadott,lassan általános,hogy csonka család...

de hogy két apja vagy két anyja? egy osztálytársam volt,akinek elváltak a szülei mert a papa biszex volt,és inkább a pasikat akarta akkoriban...nem lettem volnaa srác helyében,ahogy szivatták éveken keresztül...

nem tennék ki ennek egy ártatlan gyereket,ennél még egy intézet is jobb lehet

(bár ott lőjön le valaki,ha én lezbikusságra adom a fejem...)

2010. nov. 10. 22:08
 15/77 anonim ***** válasza:
42%
Jól lepontozott valamelyik állat, csak mert nem vagyok a melegek ellen.
2010. nov. 10. 22:12
 16/77 anonim ***** válasza:
40%
ez nekem is tetszik, hogy valami idióta ezen éli ki magát, hogy lehúzza a pontokat...de nagyobb öröme se legyen ennél az életben :)
2010. nov. 10. 22:13
 17/77 anonim ***** válasza:
53%
Azt hittem pszichológus hallgatónk valami frappánssal rukkol elő, hát nem!
2010. nov. 10. 22:14
 18/77 anonim ***** válasza:
50%
Ha jól megnézed, mindenki elég szépen le van pontozva. :)
2010. nov. 10. 22:14
 19/77 anonim ***** válasza:
51%

Soha nem ítéltem el senkit a nemi identitása miatt, még csak nem is rosszallom a dolgot, mert két felnőtt ember azt csinál egymással, amit akar.

DE! A gyermek örökbefogadását MEGTILTANÁM! Nagyon sok okból kifolyólag, és az okok között nem az első helyen szerepel az, hogy homoszexuális párról van szó.

Magyarországon sajnos hosszú éveket kell várni arra, hogy egy heteroszexuális kapcsolatban élő házaspár örökbe fogadhasson gyermeket, ezért úgy gondolom, hogy ők élveznek elsőbbséget ebben, mert a gyermeknek az egészséges családmodell egy ANYÁBÓL egy APÁBÓL és egy vagy több gyermekből áll, (plusz egyéb rokonok természetesen). Illetve - és ez nagyon fontos, - hogy olyan elfogadó, támogató környezetre is szüksége van a gyereknek, akik őt ugyanolyannak tekintik, mint bárki mást. Ha én lennék ennek a szóban forgó párnak az egyik tagja, soha nem lennék képes kitenni a gyereket annak, hogy csúfolják a többiek azért, mert b.zik a szülei...

Ebben az országban (sajnos!) még azt is nagyon nehezen dolgozza fel egy gyerkőc, hogy őt örökbefogadták a szülei, nemhogy egy olyan tényt, hogy az örökbefogadók homoszexuális kapcsolatban élnek.

Nem elég "fejlett" még ez a társadalom a másság elfogadásával kapcsolatban.

Erkölcsileg egyébként nem gondolnám, hogy kárt szenvedne a gyerek, vagy hogy ne tudná megadni azt a szeretetet az egyneműekből álló pár, amire szüksége van.

2010. nov. 10. 22:18
 20/77 anonim ***** válasza:
42%

nem kell ócskázni... leírtam a véleményemet tudnék mást is minek, a hozzád hasonlóknak? kösz nem.

Azt meg azért írtam h pszichót hallgatok mert nem légből kaptam amit írtam.

De ha érdekel most végeztünk pont ezzel kapcsolatosan egy kutatást, egész tudományosan előtudom adni...szólj ha érdekel

kisebbségérzeted van vagy mi a fene?:-S

bocs az OFFért egyesek kihozzák belőlem

2010. nov. 10. 22:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!