Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)
Pont most mentem fel a honlapra, és találtam ezt a cikket. Arról szól, hogy a leszbikus szülők által felnevelt gyerekeket 0, azaz nulla százalékban éri szexuális vagy fizikális bántalmazás a szülő részéről.
"Azt meg azért írtam h pszichót hallgatok mert nem légből kaptam amit írtam."
Másod-harmadéves pszichológus hallgatóként aztán iszonyat nagy tudásod és tapasztalatod van a témában... pláne egy olyan kérdésben, ahol még a TAPASZTALT pszichológusok se értenek egyet.
Azért írtad oda, hogy felvágj vele, és megalapozottnak tüntesd fel a véleményed. Pedig nem az. Ismerek én nem egy olyan pszichológus hallgatót aki mellett öngyilkos lett a szobatársa... ennyit erről...
Egyébként nem történik semmi szörnyűség a gyerekkel, ha azonos nemű szülők nevelik. ld. Hollandia :P
Ez érdekes kérdés, ellene és mellette is vannak érveim.
Igen, fogadjanak örökbe mert szegények nem tehetnek arról hogy melegek, attól gyermeket még akarhatnak, azonban ott van az hogy ne fogadjanak mert egy gyermeknek valóban nem mindegy hogy milyen példát látnak, ez tény.
Összetett kérdés, sem egy homofób, sem egy diáklány nem tud erre válaszolni egyértelműen mert erre valóban nem lehet egysíkú választ adni. Érzelmi és értelmi oldala is van, rengeteg kérdést vet fel.
"Ismerek én nem egy olyan pszichológus hallgatót aki mellett öngyilkos lett a szobatársa... ennyit erről..."
mer a pszichológus nem ember vagy mi a fene? Szerinted a pszichológus mindent lát? És mindent megtud akadályozni? Pláne egy még "diák pszichológus". a pszichiáter mellett is kiugrik a páciens az ablakon és meghal...előfordul...nem kellene de megtörténik...emberek ők is, mi is hibázunk...ez van
Tudod épp egy TDK-s dolgozat-kutatás témám volt ez a homoszexualitás és a serdülőkor, hidd el jobban utána néztem mint gondolnád. Nem vágtam fel azzal, hogy odaírtam, írd oda Te is mid van ha ennyire idegesít hogy én odaírtam mit végzek...a kisebbségi komplexusoddal meg légyszi kezdj valamit, vagy várlak majd a rendelőmben pár év múlva:-S
Na én befejeztem többet nem reagálok, elnézést nem tudtam szó nélkül hagyni...
22.35-ös vagyok,
mindenkinek aki elkalandozott: itt most nem az a kérdés hogy van -e rosszabb mintha melegek nevelnek egy gyermeket, hanem az hogy egyáltalán neveljenek-e?
ne kalandozzatok el a részegségig, meg erőszakig, ugyanis attól hogy igen van rosszabb is, ez még nem egyértelműen jelenti hogy ez jó!
A kérdés egy közös megoldást vetett föl bennem, rögtön 2 problémára: fogadjanak örökbe cigánygyereket!
Eredmény 1: a cigánygyereket nem az állam fogja felnevelni a közös pénzből, ráadásul a rajkodás helyett a b.zulást fogja példaként tekinteni.
Eredmény 2: Mivel ő maga is b.zi lesz a rendellenes szülőkép miatt, ezzel elérhetjük, hogy ő már csináljon további pujákat, ugyancsak megkímélve ezzel az államkasszát és a közbiztonságot!
Így lehet két negatív dolog összeolvasztásából pozitívat alkotni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!