Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)
23:44-os
Nem azért linkeltem be, hanem mert valaki kérdezte, hogy van-e az állatvilágban.
Gondoltam bedobom :)
Miért? Valaki azt írja, hogy ilyen nincs a természetben. Erre tessék, itt van, de most hogy van, már nem összehasonlítható. Mert?
Igaz a pingvingyereket nem cikizi senki az iskolában, hogy neked miért van két apád, de ebben nem az a rossz, hogy 2 apja van, hanem az, hogy a cikiző gyereket így nevelték.
Pont azért nem összehasonlítható amit írtál. Mert a pingvingyermek nem fog ezért semmilyen hátrányban szenvedni, míg az embergyermek elképzelhető hogy sajnos igen.
Mindeazonáltal egyetértek azzal hogy a cikiző gyerek van gázul nevelve, de attól még sajnos cikizni fogja a melegek által neveltet és ez mégissak hátrányt okoz neki. A kispingvint viszont nem éri semmilyeűn atrocitás és emiatt nem összehasonlítható a két dolog :)
23:52: Viszont míg a hetero pár gyerekét is lehet úgy nevelni, hogy ne cikizze, a homoszexuális pár gyerekét is tudják úgy nevelni, szeretettel, hogy ne vegye fel az ilyen sértéseket és ne szenvedjen tőle semmilyen "sérülést".
Szerintem.
Bár én nem tudom, létezik manapság olyan gyerek, akit nem cikiznek valamiért?? Ha minden idiótaságnak megfelel, akkor talán nem, de ehhez minimum alkoholizálnia, dohányoznia, drogoznia és mindenkivel szexelnie kell, és akkor talán nem éri cikizés, mert ő lesz a menő gyerek. Melyikük jár jobban?
Innentől kezdve szerintem mindegy hogy mi az ok.
Semmi ellenvetésem!
A homoszexszuális emberek is emberek, ők is vágyhatnak gyerekre, és azért mert mások, tagadjuk meg tőlük? Nem hiszem, hogy a gyerek sérülne amiatt mert homoszexszuális szülők gyermeke lenne. És az a gyerek aki apa-anya gyereke, de verik, éheztetik, stb szenvedéseket kell elviselniük? Az más ugye?
Csodálatos, hogy 2010-ben így gondolkodnak az emberek.
De hát az ilyen felfogásúaknak hiába is magyarázná akárki... ők olyan okosnak hiszik magukat ezzel a szöveggel, hogy a "gyerek érdekei", meg az "egy minta a gyerek előtt" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!