Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arrol, ha egy...

Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)

Figyelt kérdés
Kerlek a kerdesre valaszolj, a kulonbozo homoszexualisok alltal keltett undorodat mashol add ki.
2010. nov. 10. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
19%
Igazából mindenki le van pontozva, független attól, hogy homofób, vagy b*zi. Ezt is pontozzátok le nyugodtan, cca. tízezer válasszal értem el ezt a százalékot. Lehet számolgatni, hogy mennyire lesz rá hatással :D
2010. nov. 10. 22:39
 32/77 anonim ***** válasza:
53%
Ha homokszexuális vagy leszbikus neveli a gyereket attól még nem feltétlenül lesz b*zi,se leszbi...Az nem nevelés kérdése,hanem genetika...Ahogy a heteróság is...Csak olvasni kéne a dologról és utána nem irkálni badarságokat...
2010. nov. 10. 22:42
 33/77 anonim ***** válasza:
60%
Igaza van az utolsónak. Ez genetika. Nem tehetnek róla, hogy a nemi identitásuk nem EGYESEKNEK megfelelő. És attól ha egy meleg vagy leszbikus pár gyereket nevel nem fog a gyerek is meleggé válni csak mert "rossz" példát mutatnak.
2010. nov. 10. 22:48
 34/77 anonim ***** válasza:
49%
Én nem így értettem hogy ők is azzá válnak, hanem inkább úgy hogy amíg kicsik, nem értenek bizonyos dolgokat hogy náluk miért van máshogy, ezért sérühetnek bennük érzések, ilyesmi. De ez összetett szóval én egyik álláspontot sem képviselem :)
2010. nov. 10. 22:50
 35/77 anonim ***** válasza:
53%

tanárként elképzelem, hogy egy meleg pár jön a szülői értekezletre,... első körben döbbent arcok a teremben ...

vagy felváltva jön érte a két egynemű "szülő"...

nem lennék a gyerek helyében..

a gyermektársai nem tudják felmérni a helyzetet, és agyon-vissza szekálják majd, gúnyolják...

előbb utóbb szégyellni fogja a "szüleit".

szóval ilyen szempontból nem tartom jónak, mert emiatt jelentősen sérül a gyermek...

később majd nem győzik pszichológushoz hordani...

2010. nov. 10. 22:55
 36/77 anonim ***** válasza:
62%
Nem akartam hozzászólni, de annyit mondanék, hogy a nemi identitás minden, csak nem genetika. Nem úgy születik meg egy meleg, hogy benne van a génjeiben, hogy ő meleg. téves infó :D
2010. nov. 10. 22:55
 37/77 anonim válasza:
36%

Nem jó, mert akkor jó esély van arra, hogy a gyerek is b*zi lesz. Így is elég b*zi van már Magyarországon...

Undorító mind...

2010. nov. 10. 22:56
 38/77 anonim ***** válasza:
76%
22.52. kulturálatlan vagy mint egy kocsis! A kommentedet elolvasva tőled sem tanulhatnak szépeket a gyerekek. Lehet hogy nem csókolgatsz veled egyneműeket de hogy a szád van olyan mocskos mint az ő fantáziájuk és jön ám ki belőle annyi gusztustalanság mint ami nekik néha bemegy az már tuti.
2010. nov. 10. 22:57
 39/77 anonim ***** válasza:
20%
Pontozd le ezt is.
 40/77 anonim ***** válasza:
17%
Meg ezt is.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!