Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arrol, ha egy...

Mit gondolsz arrol, ha egy homoszexualis par orokbe fogad? (termeszetesen nem kutyat, hanem gyereket es olyan helyen ahol erre van mod, lehetoseg)

Figyelt kérdés
Kerlek a kerdesre valaszolj, a kulonbozo homoszexualisok alltal keltett undorodat mashol add ki.
2010. nov. 10. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
77%

Na tessék, azt mondják a melegek gyerekei sérültek lesznek.

Ezekután kíváncsi lennék mocskosszájú 22.52 hol nőtt fel... mert hogy ő agyilag sérült az már bizonyítva lett a kommentjei által.

2010. nov. 10. 23:00
 42/77 anonim ***** válasza:
23%

De kívánom, hogy nagyobb örömöd soha ne legyen az életben, csak ez a lepontozás. SOHA!

A mocskos szám még mocskosabb fülekre talált, úgy nézem :D

2010. nov. 10. 23:00
 43/77 anonim ***** válasza:
54%
Honnan tudod hogy ki pontoz le te szerencsétlen? Hagyd már ezt a lepontozást!
2010. nov. 10. 23:01
 44/77 anonim ***** válasza:
100%
Aha szóval ha a melegek csak meleg gyereket nevelhetnek fel, akkor gondolom ez fordítva is igaz hogy a heterok csak heterokat nem?Csak akkor engem az érdekelne hogy mégis hogyan lett bárki is meleg?
2010. nov. 10. 23:01
 45/77 anonim ***** válasza:
97%
Nem látjátok, hogy a 73% csak trollkodik, és veszekedést akar szítani? :) Nem kell válaszolni rá, és majd átmegy a vallás vagy a politika topicba folytatni...
2010. nov. 10. 23:04
 46/77 anonim ***** válasza:
74%
Lefeküdni? Miért ki vagy te? Ezekután nagyon kíváncsi vagyok rá hogy ki az a nagyember akitől más annyira megijed hogy elmegy aludni. :)
2010. nov. 10. 23:05
 47/77 anonim ***** válasza:
44%

értsétek már meg, hogy nem meleg lesz a gyerek, hanem sérült, mert a társai szekálni fogják.

kirekeszti a társadalom.

akárki akármit mond, nem természetes, hogy két egynemű neveljen egy gyermeket.

a természetben láttatok már ilyet?:S

2010. nov. 10. 23:06
 48/77 anonim ***** válasza:
31%
81% - én nem akarok veszekedést szítani, de vérlázító az igazságtalanság. Nem vagyok én szar ember, mégha annak is gondol egy-két főokos, és még a b*zikat se utálnám, ha nem reklámoznák magukat, mindössze az objektív oldalra álltam gyerekkérdésben. Aztán meg az, hogy valami éretlen, papagájkodó szerencsétlen képtelen a dolgok mögé látni, más kérdés. De tudod mit? Engem se érdekel tovább a dolog.
2010. nov. 10. 23:08
 49/77 anonim ***** válasza:
63%

"a természetben láttatok már ilyet?:S"

A természetben sok mindent nem látni, ami az embereknél van =) Pl. internet. Vagy női egyenjogúság. Mégse mondjuk azt, hogy hú de szörnyű (vagy hát van aki mondja, de a nagy többség nem :)

2010. nov. 10. 23:08
 50/77 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, hogy offolok, de nem bírom szó nélkül hagyni:

73%! Nem azzal van a baj, hogy vki nem szereti a melegeket, szíve joga! De ezt elő lehet adni kulturáltan is. Az egymás utáni 5 hozzászólás, aminek a tartalma csak az, hogy "pontozz le" "ezt is pontozd le!" "pontozz le köcsög" hát ez minden, csak nem egy kulturált vita / beszélgetés :):)

2010. nov. 10. 23:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!