Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesóm babával költözne hozzám,...

Tesóm babával költözne hozzám, mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 év van közöttünk, nekem ő nagyon sokáig nem csak a testvérem, hanem a legjobb barátnőm is volt (huszonéves korunkig). Egész nap kontaktban voltunk, közös hobbijaink voltak, szóval sok időt töltöttünk együtt. Nem volt egészségtelen, megvolt a saját baráti körünk is, párjaink is voltak mindig, szóval ne úgy értsétek, hogy el sem mozdultunk egymás mellől....

23-25 évesek voltunk, mikor lett egy barátja, aki c. volt. Meglepett mindenkit a választás, de folyton mondta, mennyire rendes ő is, a családja is, mennyire szeretik és boldog vele. Csak időközben nagyon megváltozott, bántó és bunkó lett velünk, folyamatosan piszkált, provokált engem is, és ha visszaszóltam, neki állt feljebb és kiosztott csúnyán. Hirtelen rám már sosem ért rá, a szüleinkre sem, mert hogy "sok a dolga".

De valahogy arra mindig volt idő, hogy a srác szüleinél töltse a hétvégét... Ha ezt jeleztem, akkor kitérő válaszokkal jött, hogy most sok a dolga és más dolgozó barátnője is ennyit találkozik másokkal, örüljek annak az 1-2 havi pár órának is. Aztán már abból is 3-4 havi lett, majd pedig az, hogy félévente láttuk egymást. Volt egy csúnya összeveszésünk, mert megkértem, fejezze be velem a cigánykodást, azokkal beszéljen így, akiktől eltanulta.

Ezután nem is beszéltünk, és úgy éreztem, végre kapok levegőt, nagyon rossz volt az utolsó bő 1 év már. Úgy éreztem, hogy az a lány már nem is a testvérem és nem értettem, mi történt azzal, akiért én tűzön-vízen átmentem volna.

Tudtam, hogy időközben terhes lett, igazából erre nem is tudtam mit mondani, kb. annyit, hogy megpecsételte a sorsát. Szüleink is hasonlóan álltak ehhez...

Most megkeresett, először csak felszínesen, hogy hogy vagyok, mi van velünk. Nem nagyon írtam neki vissza, nem gondolom, hogy az a megoldás, hogy a szőnyeg alá seperjük az elmúlt pár évet. Mondta, hogy ő is szeretne kibékülni, szeretné, ha a kislánya a családunk része lenne és találkozzunk, beszéljünk. Jó, ebbe belementem, mert nekem is hiányzott nagyon.

Elmondta, hogy nincsenek meg jól otthon, költözne, de nincs neki hová, albérletet nem tud fizetni, amíg nem megy vissza dolgozni. És hogy a lakásomba átmenetileg beköltözhetnének? Én a párommal élek, a lakásom ki van adva. Jól élünk, de azért a -350.000 Ft havonta, éveken át nem esne jól.

Párom szerint, ha ebbe most belemegyek, soha nem fog onnan kiköltözni, és szerinte még a pasit is beköltözteti, ha kibékülnek. Szerinte ha nem lenne bajban, eszébe sem jutottam volna és gondoljak arra, hányszor kerestem, hányszor próbáltam vele beszélni, de amíg szerelem és boldogság volt, nem is válaszolt az üzeneteimre. És hányszor sírtam, mikor bántott szavakkal, miket mondott nekem...

Ha az eszemre hallgatok, azt mondom, a páromnak van igaza. De közben ott van az, hogy 25 évig a nővérem normális volt, nem tudom elhinni, hogy az az énje eltűnt nyomtalanul.

tegnapelőtt 17:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
83%

90, persze, ő volt az ma délután, akinek a lánya gyomorműtétet akart, meg a babásban is volt ma egy kérdése, hogy jaj, kétmillából nem tud gyereket nevelni.

Annyira felismerhető, és mindig bedőlnek neki :D

tegnap 17:13
 92/102 anonim ***** válasza:
5%
#90 Én legszívesebben az összes kamut óbégató k.csögöt vágnám ki erről az oldalról.
tegnap 20:09
 93/102 anonim ***** válasza:
53%
92, miért is? Te élvezed, hogy átvernek? Szíved joga. Másnak azért hagyd meg, hogy tiltakozzon a hazugságok ellen.
tegnap 20:17
 94/102 anonim ***** válasza:
68%

#93 Azért, mert mindenhová odaokádjátok hogy "kamu" ha kell, ha nem. És idegesítőek vagytok, önkényesen próbáltok érvényteleníteni kérdéseket, továbbá azt sem fogjátok fel, hogy attól még, hogy a kérdés talán kamu, érkezhetnek rá hasznos válaszok, ami másoknak segíthet.

Plusz: a kérdés alatt kialakult konstruktív beszélgetéseket is széttrollkodtok az óbégatásotokkal.

Plusz 2: semmi értelme nincs a kamut kiabálásotoknak. Ha szerinted kamu, akkor hagyd a p.csába, ne szólj hozzá, engedd el. Senki nem fog a homlokára csapni és megvilágosodni attól, hogy te odaböfögöd egy kérdés alá, hogy kamu.

tegnap 20:25
 95/102 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező! Szerintem ne akard a teljes lakóközösséget magadra haragítani, mivel esélyes, hogy a tesód putrifalvát létesít a lakásodból. Majd tuti oda jár a fél cigánysor "babázni".

Az is esélyes, hogy Anyóssal van gond és ez csak duma, hogy megsajnáld, két hét múlva pedig a pasi is becuccol a lakásba.

tegnap 20:27
 96/102 anonim ***** válasza:
6%
94, ahova én eddig odaírtam, ott vagy a kérdés lett törölve, vagy a hazudozó kivágva. Úgyhogy ha nem tetszik, lapozz.
tegnap 20:41
 97/102 anonim ***** válasza:
6%
#96 Lesz.rom és fogadd meg a saját tanácsod. Meg azért nézzünk vissza ide holnap, hogy ez a kérdés is törölve lesz-e? Nagy összegben mernék fogadni arra, hogy nem.
tegnap 21:02
 98/102 anonim ***** válasza:
35%
#97 a profil tulajdonosa törölve lett. Ezen kívül ma még volt 3 kérdés
tegnap 21:08
 99/102 anonim ***** válasza:
51%
#98 Ettől függetlenül még mindig nem értem, hogy miért jó szerintetek, ha mindenhová odaokádjátok, hogy "kamu", széttrollkodva ezzel normális, konstruktív beszélgetéseket is. Főleg úgy, hogy senkit nem érdekel, hogy szerinted kamu-e egy kérdés vagy sem. Ez ilyen feltűnési viszketegség?
tegnap 21:20
 100/102 anonim ***** válasza:
65%
92, majd jusson eszedbe ez a hozzászólásod, amikor idejössz segítségért, és addigra annyira unja mindenki, hogy állandóan át van verve, hogy téged se vesznek komolyan, amikor tényleg segítség kell. Ez a baj a kamukérdésekkel.
tegnap 21:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!