Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Család 2nem kutyahozatalra 1...

Család 2nem kutyahozatalra 1 igen? Ha idehozza elvitethetjük?

Figyelt kérdés
Meghalt kutyusunk. Nem szeretnénk újat. Hárman vagyunk a családban, nagymama az aki akar. Azt mondja őt nem érdekli, ide fog hozni egy kutyát.
tegnap 09:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
66%

21

Nincs megadva a nagymama kora. Pl én 50 evesen leszek pár hónap múlva az. Tudok kutyát sétáltatni és nem vagyok nyugdíjas se.

tegnap 11:42
 22/85 anonim ***** válasza:
67%

Akik szerint a kérdezőéknek kuss a nevük, azok mégis hol élnek? Alap, hogy van beleszólási joguk, akarnak-e egy állatot.

A kutya nem egy aranyhal, ami elvan magában, hanem sétálni kell vele, kutyiskola, nevelni, etetni, van költsége is az állatnak - ha szapis, akkor nem is kevés -, igenis mondhatják azt, hogy nem, nem lesz kutya.

tegnap 11:43
 23/85 anonim ***** válasza:
52%
22-es, a kérdező minimum 16 éves!, ergo, a nagyanyja a legjobb esetben is már 65 vagy még idősebb, szóval nem egy 50 éves nőről beszélünk. :D
tegnap 11:45
 24/85 anonim ***** válasza:
35%
Vagy szerinted egy kétéves írta ki a kérdést? :D
tegnap 11:46
 25/85 anonim ***** válasza:
36%

Ugyanezt kívánom neked is öregsègedre😇

Gondolom hosszú évekig volt állata , pláne öregen es magányosan még szép, hogy igénye van rá. Aki nem szereti az állatokat fogalma sincs arról, hogy egy másik embernek mekkora boldogság és milyen hatással van a mentális egészségére.

Beszéljétek meg vele, hogy övé lesz a felelőség, nem ti fogtok fizetni miatta semmit mert ti nem akartátok, és vigyetek egy kistestűt neki, fogadjatok örökbe. De nem úgy tűnik a kérdésből hogy túl empatikus volnál🥹

tegnap 11:50
 26/85 anonim ***** válasza:
48%
Miért a kérdező anyjáék megkérdezték a nagymamát hogy csinálhatnak-e gyereket?
tegnap 11:50
 27/85 anonim ***** válasza:
70%

24

Értem, ha 16 éves, akkor a nagymama fix 96, ugye? Amúgy ha 65 éves akkor mi van? A szomszédom 86, fittebb mint egy harmincas. Kutyája is van.

tegnap 11:52
 28/85 anonim ***** válasza:
40%

Ha a nagymamánál laktok, akkor egy enn,it elnézhettek neki. Plusz ha nem foglalkoztok vele, ergo nincs nagy társasága, szerintem a lelkére neki is és nektek is jobban hat, ha van amivel elfoglalja magát. Az én nagymamámnak amíg volt cicája, rendesen látszott rajta, hogy vidám volt. Mert volt amivel elfoglalja magát, volt akihez szóljon. Aztán jött a lánya, hogy ő ki nem álhassa ezeket a dögöket, és elhagyott a macskát. Persze, hogy mamám bánatos lett, mert nem volt akivel beszéljen. Persze, hogy utána romlott az egészségügyi állapota is.

Szóval egy kisállat sokszor megkönnyíti az ember életét. Nem csak a mamáét, hanem a tiéteket is. Mert legalább elfoglalja magát valamivel, addig is nem fog idegesíteni, és sokat veletek foglalkozni.

tegnap 12:04
 29/85 anonim ***** válasza:
43%
És elvitte a macskát* nem tudom hogy sikerült a telefon ezt írja.
tegnap 12:05
 30/85 A kérdező kommentje:

21 véleményével értek egyet.

Mami 80+ saját magát nem tudja már orvoshoz vinni, nemhogy egy kutyát. De ordít velünk, hogy neki kell. Mi nem vagyunk itthon egész nap, nem tudjuk nevelni, ellátni.

De kinézem belőle, hogy elhozat egyet valahonnan valakivel. Barátai vannak és képes azt mondani, hogy nekünk lenne meglepetés.

Szóval ha valaki tud okosat, hogy ha mégis idehoz egyet, akkor mit tudunk tenni utána.

tegnap 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!