Mit tennél, ha a gyereked otthagyná az iskolát érettségi előtt?
Elvégzett egy tanfolyamot, dolgozott egy darabid, de után azt is abbahagyta ez az utóbbi 1 évben volt.
20 éves lányról van szó
Mit csinálnátok?
Szia Kérdező, már e-maileztünk, de takarítottam a fiókot és eltűnt a címed... írnál nekem még egy mailt?
Ja és csak hogy még jobban feldühítsük a nyárspolgárokat:
Normális, értelmes műkörmöst keresek éppen, mert az előző egy síkhülye szakbarbár... pedig neki van érettségije is. Milyen furcsa :)
20/L
Én vagyok a 11-07 13:15. Látom újra kiemelted a kérdést. Minek? Nem kaptál már elég választ? Volt aki egyetértett, gondolom ez elég. Késobb sokkal nehezebb érettségizni, mint amikor még az iskolapadban vagy.
Amúgy igaz, hogy egy érettségivel kitorolheti az ember a mai világban a seggét, mert az már rég nem elég semmire. Két diplomával sem biztos, hogy el tud helyezkedni az ember, de lényegesen tobb az esély, mint 8 osztállyal.
Nekem írtad ki azt a kérdést ahol leírják a boldogság receptjét? Bevallom nem olvastam el. A boldogság mindenkinek mást jelent, neked most a koromépítés meg az új lakás. Nekem is mást, igaz lakásom már van, a munka még alakulóban, mert be kell fejeznem hozzá az egyetemet, de boldog vagyok én is.
Nem lettél volna kevesebb, ha leérettségizel, késobb nehezebb lesz és még kellhet valamikor. Néha gondolj a holnapra is, legyen B terved, mert a kulfoldi állás sem jon ossze mindenkinek.
Legyen szép napod.
Igen neked írtam ki, de ott nem a "boldogság receptjét" tudhatod meg hanem, h a kérdés mondhatni az én ellentétem mert az a lány leérettségizett és nem tud mit kezdeni ezek után, mert ha egyetemet végez akkor se biztos h van esélye és ha szakmát szintén nem biztos, és az ottani válaszok több százalékában is azt olvasni, h 1 jó szakma többet ér mint egy érettségi.
Azért emeltem ki a kérdést mert kiváncsi vagyok minnél több ember véleményére és nem érdekel ha oltanak inkább vicces ha vki kikel magából és mint vmi méregzsák írogat össze-vissza.
Én majdnem 40 évesen tettem le az érettségit.
Ha újra kezdhetném akkor szarnék az érettségire,és inkább a jogosítványba fizettem volna bele,és tettem volna le..
Most külföldön élek,van egy érettségim ami semmire sem jó,és egy csomó állást azért nem kapok meg mert nincs jogosítványom...
Én is ott hagytam az iskolát hogy miért az az én dolgom senkinek semmi közze hozzá. A lényeg az hogy most itthon ülök van egy férjem és nem teszek semmit. Tudom hogy ez így nem jó sőt nagyon rossz. De mivel nincs semmim amibe kapaszkodhatnék így nem is tudok egyelőrre tovább lépni.
Tisztában vagyok vele hogy talán hibát követtem el de ez már mindegy. A lényeg az hogy a saját döntéseidért te vagy a felelős és ha már egyszer letértél az útról nagyon nehéz vissza találni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!