Mit tennél, ha a gyereked otthagyná az iskolát érettségi előtt?
Elvégzett egy tanfolyamot, dolgozott egy darabid, de után azt is abbahagyta ez az utóbbi 1 évben volt.
20 éves lányról van szó
Mit csinálnátok?
" sikeresen elvégeztem az Okj-s tanfolyamot és amit szeretek "
szóval akkor van egy műkörmös szakmád,meg 10. osztályod.
ha jól keresel vele,meg pénzt is adsz le és te így vagy elégedett akkor miért tetted fel a kérdést?
Nem értem,na mindegy
Egyébként sztem a mükörmös nem hiányszakma...
szerkezet lakatos! nah,az hiányszakma
az a plussz egy osztály nem számít. ha most ujra beiratkoznál suliba akkor a 11..ket is ujra kell járnos,mert papíron csak 10. osztályod van.
Tudom mert tesóm is ugyanugy ott hagyta 11 év végén a sulit,aztán mikor visszament akkor a 11.-ket ujból keleltt járnia
1 éved a kukába van
Hát akkor az igazgatóm nem tudja, h h is van ez?
Meg mi az, h papíron 10. osztályom van?
Bizonyítványom van a 11.ről már mért menne kukába?
pedig ez így van. A 11.iket ujra kell majd járnod ha egyszer ugy döntesz h folytatod és érettségit akarsz.
de majd meglátod te is
A hasonló cipőben járó lány vagyok.
Tegyél fel magadnak pár kérdést:
Boldog vagy?
Úgy érzed, hogy a saját lábadra tudsz állni?
Szereted azt, amit csinálsz?
Épen, boldogan, egészségesen látod magad öt vagy tíz év múlva?
Ha a válasz mindre IGEN, akkor ne foglalkozz semmi mással. Én spec az érettségit letenném, estin nem nagy dolog, heti kétszer 6 óra, bőven tudsz mellette tanulni, ha pesti vagy, még iskolát is tudok ajánlani.
Édesanyád... remélhetőleg meg fog nyugodni... remélhetőleg az enyém is :)
Ha beszélgetni szeretnél valakivel, nyugodtan írj egy privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!