Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a gyereked...

Mit tennél, ha a gyereked otthagyná az iskolát érettségi előtt?

Figyelt kérdés

Elvégzett egy tanfolyamot, dolgozott egy darabid, de után azt is abbahagyta ez az utóbbi 1 évben volt.

20 éves lányról van szó

Mit csinálnátok?

2010. nov. 6. 14:02
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor "remek" állásod van, szép terveid, hú de magabiztos lány vagy - akkor meg mi a problémád tulajdonképpen? Miért fontos, hogy mi mit mondunk a jövődről, ha úgysem fogadod el a meglátásunkat?
2010. nov. 6. 16:36
 42/69 A kérdező kommentje:
A promblémám , ha az elejéről olvasod a kommentjeim, az anyu.
2010. nov. 6. 16:40
 43/69 anonim ***** válasza:
76%

" sikeresen elvégeztem az Okj-s tanfolyamot és amit szeretek "

szóval akkor van egy műkörmös szakmád,meg 10. osztályod.

ha jól keresel vele,meg pénzt is adsz le és te így vagy elégedett akkor miért tetted fel a kérdést?

Nem értem,na mindegy

Egyébként sztem a mükörmös nem hiányszakma...

szerkezet lakatos! nah,az hiányszakma

2010. nov. 6. 16:40
 44/69 A kérdező kommentje:
nem Magyarországon hiányszakma...
2010. nov. 6. 16:41
 45/69 A kérdező kommentje:
11. osztályom van úgyh még 1 évem van hátra az érettségiig
2010. nov. 6. 16:42
 46/69 anonim ***** válasza:
76%

az a plussz egy osztály nem számít. ha most ujra beiratkoznál suliba akkor a 11..ket is ujra kell járnos,mert papíron csak 10. osztályod van.

Tudom mert tesóm is ugyanugy ott hagyta 11 év végén a sulit,aztán mikor visszament akkor a 11.-ket ujból keleltt járnia

1 éved a kukába van

2010. nov. 6. 16:46
 47/69 A kérdező kommentje:

Hát akkor az igazgatóm nem tudja, h h is van ez?

Meg mi az, h papíron 10. osztályom van?

Bizonyítványom van a 11.ről már mért menne kukába?

2010. nov. 6. 16:48
 48/69 anonim ***** válasza:
76%

pedig ez így van. A 11.iket ujra kell majd járnod ha egyszer ugy döntesz h folytatod és érettségit akarsz.

de majd meglátod te is

2010. nov. 6. 16:53
 49/69 anonim ***** válasza:
50%
Tudod, mi a gáz, kedves kérdező? Hogy a szemben lévő fodrászszalon fodrászai a többszörösét keresik meg anyu pedagógusi fizetésének, nem is kérnek keveset egy frizuráért, anyunak spórolnia kell, ők meg minden nyáron tengerparton nyaralnak, télen síelnek, telkük van, kocsi van... Anyu mindig azt mondja, hogy a pedagógus a nemzet napszámosa, és hogy sose legyek pedagógus, mert nem lehet belőle megélni, és még le is nézik az embert, de mégis neki kell a hülyegyerekekkel foglalkozni, mert a szülők csak hőbörögni tudnak, ha a gyerekre akár csak rá is szólnak, hogy viselkedjen órán.
2010. nov. 6. 17:19
 50/69 anonim ***** válasza:
82%

A hasonló cipőben járó lány vagyok.

Tegyél fel magadnak pár kérdést:

Boldog vagy?

Úgy érzed, hogy a saját lábadra tudsz állni?

Szereted azt, amit csinálsz?

Épen, boldogan, egészségesen látod magad öt vagy tíz év múlva?

Ha a válasz mindre IGEN, akkor ne foglalkozz semmi mással. Én spec az érettségit letenném, estin nem nagy dolog, heti kétszer 6 óra, bőven tudsz mellette tanulni, ha pesti vagy, még iskolát is tudok ajánlani.

Édesanyád... remélhetőleg meg fog nyugodni... remélhetőleg az enyém is :)

Ha beszélgetni szeretnél valakivel, nyugodtan írj egy privit :)

2010. nov. 6. 17:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!