Mit tennél, ha a gyereked otthagyná az iskolát érettségi előtt?
Elvégzett egy tanfolyamot, dolgozott egy darabid, de után azt is abbahagyta ez az utóbbi 1 évben volt.
20 éves lányról van szó
Mit csinálnátok?
Ezt mondanám: Édes lányom, eddig tartott bennem a tolerancia. Én megtettem mindent, ami tőlem tellett. Most rajtad a sor. Állj szépen a lábadra, nem tartalak el. Lakhatsz továbbra is velünk, nem teszlek az utcára, de a többi a te dolgod. Tartsd el magad, ne várj tőlem anyagi támogatást, mert nincs. Ha tanulni mész, érettségizni akarsz, változik a helyzet. Ha nem tanulsz, nem is dolgozol, csak elvagy, mint a befőtt, akkor oldd meg az anyagi problémáidat magadnak.
Ha nem vagy kicsit drasztikus, évekig el teng-leng majd, mondván van otthonom, mosnak, főznek rám, öltöztetnek, én meg élhetem az életem minden kötelezettség nélkül. Ezért kell a STOP táblát kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!