Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha a gyereked...

Mit tennél, ha a gyereked otthagyná az iskolát érettségi előtt?

Figyelt kérdés

Elvégzett egy tanfolyamot, dolgozott egy darabid, de után azt is abbahagyta ez az utóbbi 1 évben volt.

20 éves lányról van szó

Mit csinálnátok?

2010. nov. 6. 14:02
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféle anyagi támogatást visszavennék a minimumra,hogy észhez térítsem!
2010. nov. 6. 14:04
 2/69 anonim ***** válasza:
65%
az a szülő felelőssége is, ha a gyereknek van mersze ott hagyni egy iskolát érettségi előtt, viszont én agyoncsapnám, az biztos
2010. nov. 6. 14:06
 3/69 anonim ***** válasza:
81%
20 éves, felnőtt ember, ő a felelős a saját döntéseiért. Megpróbálném elmagyarázni neki, hogy manapság vécépucolónak se veszik fel az embert érettségi nélkül. Ha nem érdekli, akkormeg az ő dolga. Nem adnék neki egy vasat se, tartsa el magát, ahogy tudja.
2010. nov. 6. 14:09
 4/69 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem sok mindent nem lehet tenni...
2010. nov. 6. 14:09
 5/69 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi, magától ráfog jönni idővel hogy mekkora hülyeség volt.És befogja fejezni akár estin.
2010. nov. 6. 14:13
 6/69 anonim ***** válasza:
92%
Ha nálad lakik, elmondhatnád neki világosan, hogy csak akkor tartod el teljes egészében fedezve a költségeit, ha tanul. Ha elmenne dolgozni, adjon haza pénzt, nektek sem kolbászból van a kerítés. Ha ezek nem használnak, közöld vele, hogy van két hónapja elköltözni.
2010. nov. 6. 14:13
 7/69 anonim ***** válasza:
80%
Hát ha 20 évesen áll érettségi előtt, akkor eddig se lehetett túl lelkes. Későn jöttél rá, hogy nem lett volna szabad ráhagyni mindent.
2010. nov. 6. 14:14
 8/69 anonim ***** válasza:
90%

Ezt mondanám: Édes lányom, eddig tartott bennem a tolerancia. Én megtettem mindent, ami tőlem tellett. Most rajtad a sor. Állj szépen a lábadra, nem tartalak el. Lakhatsz továbbra is velünk, nem teszlek az utcára, de a többi a te dolgod. Tartsd el magad, ne várj tőlem anyagi támogatást, mert nincs. Ha tanulni mész, érettségizni akarsz, változik a helyzet. Ha nem tanulsz, nem is dolgozol, csak elvagy, mint a befőtt, akkor oldd meg az anyagi problémáidat magadnak.

Ha nem vagy kicsit drasztikus, évekig el teng-leng majd, mondván van otthonom, mosnak, főznek rám, öltöztetnek, én meg élhetem az életem minden kötelezettség nélkül. Ezért kell a STOP táblát kitenni.

2010. nov. 6. 14:14
 9/69 anonim ***** válasza:
94%
Én azt mondanám neki, hogy akkor innentől fogva tartsa el magát, ahogy tudja...
2010. nov. 6. 14:16
 10/69 anonim ***** válasza:
30%
Totál együttérzek veled. Olvasom az okosságokat... Nekem nincs ötletem.
2010. nov. 6. 14:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!