Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, aki kimondottan megkönnye...

Van, aki kimondottan megkönnyebbült néhány családtag, rokon (akár szülő, nagyszülő, anyós, após, sógor stb.) halála után, mert nem jött ki jól vele, nem szerette?

Figyelt kérdés
Ha igen, ki, vagy kik?

nov. 13. 10:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

27, remélem segít rajtad az, hogy az én anyósom egy imádnivaló nő, mindenben támogat és segít minket. Sokszor ülünk le kettesben is beszélgetni, megyünk vásárolni, programra. Nagyon jó a kapcsolatunk, a gyerekeimet is imádja.

Viszont sokat kell dolgozni ezért mindkettőnknek.

Nehogy azt kívánd már, hogy árva legyen a leendőbelid. Ez ostobaság. Eleve ne így állj az egészhez. Ki kell alakítani a jó kapcsolatot, nem előre rettegni.

tegnap 06:48
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. Árvának lenni nem menő. Főleg így karácsony fele ütközik ki ez az érzés, mikor mások ünnepelnek a családjaikkal, nekem meg meghaltak. Hiába vagyok együtt a párommal lassan 2 éve, jóban vagyok a családtagjaival, de mégsem ugyanaz.... nem a "véreim", nem az "enyémek". A szüleim szülinapján, a haláluk évfordulóján, karácsonykor azért facsarodik a szívem.
ma 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!