Igaz, hogy az a családtag, rokon, aki panaszkodik, hogy senki nem nyitja rá az ajtót, az általában tesz érte, hogy így van?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:16
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
39 szavazat
1/7 anonim válasza:
Mint oly sok minden, ez sem fekete, vagy fehér. Igen sokféle életút van. Nagyon egyszerű lenne ezt így kijelenteni, de ez nem így nem igaz.
Ahány család, annyiféle élethelyzet, számtalan körülmény befolyásolja, kivel tartunk kapcsolatot, kivel nem.
2/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ezt csak az adott történet szereplői tudjak pontosan.
3/7 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy sok esetben nem így van. Olyan idős ismerősök vannak, akik a lelküket kitették a gyerekeikért, aztán mégis el vannak felejtve, mert minden fontosabb, mint ők.
4/7 anonim válasza:
Van benne valami , de nem feltétlenül.Vannak olyan esetek is , mikor csak az alap kisugárzása, vagy a stílusa miatt nem megy az ember látogatni, vagy nem nyit ajtót.De olyan esetek is vannak , hogy ha az a családtag se keres , akkor az ember se keresi őt.Nekem , mikor még éltek a nagyszüleim, hogy csak tesóm iránt érdeklődtek , és én valójában le voltam kakilva.Mikor mentem látogatni is , akkor is tisztán kivehető volt , hogy kivel hogy viselkedik.Még testvéremmel úgy viselkedett , mint egy "angyallal" , addig velem úgy , mint egy eldobott ronggyal.És én beleuntam , és nem is kerestem , sőt mikor ő keresett szokoevente egyszer , akkor is inkább ajtót se nyitottam.
5/7 anonim válasza:
Van ilyen is, olyan is.
Van ahol nem véletlenül nem látogatják.
De sok olyan van, hogy a gyerekekkel, a többi családtaggal van a gond.
7/7 anonim válasza:
Bármelyik vagy mindegyik szereplő lehet "összeférhetetlen". Attól, hogy valaki a rokonod, még nem feltétlenül lesztek szimpatikusak egymásnak. És van, akire azért nem nyitják rá az ajtót, mert messze laknak vagy a fiatalabbnak is lehetnek olyan anyagi, egészségügyi problémái, depressziója, bármi, ami miatt nem gonosz, csak épp elbújt a világ elől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!