Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vagytok jóban a...

Mennyire vagytok jóban a családtagokkal ?

Figyelt kérdés
aug. 20. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:

melyikekkel? kozeliekkel? tavoliakkal?

anyummal nem rossz a kapcsolatom, bar nagyon onfeju es egoista. csak az o dolgairol lehet szo, csak neki fajhat mindene stb stb

apam egy masik szitu. rajtakaptam hogy csalja anyamat legalabb 3 novel. es anyam is megtudta, a reakcioja csak annyi volt hogy 2 napra megsertodott mig apam az osszes uzenetet ki nem torolte a telefonjarol.

aug. 20. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Nem beszélünk egymassal
aug. 20. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyai részről mindenkivel jóban vagyok, apairól is jóban voltam egészen addig, amíg nem történt egy hagyaték, amiben hatalmas egyet nem értések keletkeztek. Mióta az lezárult, nem beszélünk egymással.
aug. 20. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szüleimmel, a még élő nagyimmal és az öcsémmel teljesen rendben vagyunk. A húgommal nem tartom a kapcsolatot, miatta. Egy darabig próbálkoztam én is meg a többiek is, de ő nem kíváncsi ránk, amióta férjhez ment. A férjem részéről is mindenkivel jó a kapcsolatom.
aug. 20. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Semennyire. Okkal, de nem hiányoznak.
aug. 21. 08:21
 6/6 anonim válasza:

Anyummal, párjával és a testvéreimmel nagyon jó a kapcsolatom. Anyai részről a keresztapámmal szintén.

Apummal aligha beszélek, nincs valami jó kapcsolatunk, nagyszülőkkel pedig semmi kapcsolatom nincsen (miattuk, ők akarták így).

Párom szüleivel szintén jó kapcsolatot ápolok, a nagyszülei meg kicsit helyettesítik az enyémeket.

szept. 14. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!