Mennyire vagytok jóban a családtagokkal ?
Figyelt kérdés
aug. 20. 13:13
1/6 anonim válasza:
melyikekkel? kozeliekkel? tavoliakkal?
anyummal nem rossz a kapcsolatom, bar nagyon onfeju es egoista. csak az o dolgairol lehet szo, csak neki fajhat mindene stb stb
apam egy masik szitu. rajtakaptam hogy csalja anyamat legalabb 3 novel. es anyam is megtudta, a reakcioja csak annyi volt hogy 2 napra megsertodott mig apam az osszes uzenetet ki nem torolte a telefonjarol.
3/6 anonim válasza:
Anyai részről mindenkivel jóban vagyok, apairól is jóban voltam egészen addig, amíg nem történt egy hagyaték, amiben hatalmas egyet nem értések keletkeztek. Mióta az lezárult, nem beszélünk egymással.
4/6 anonim válasza:
Szüleimmel, a még élő nagyimmal és az öcsémmel teljesen rendben vagyunk. A húgommal nem tartom a kapcsolatot, miatta. Egy darabig próbálkoztam én is meg a többiek is, de ő nem kíváncsi ránk, amióta férjhez ment. A férjem részéről is mindenkivel jó a kapcsolatom.
6/6 anonim válasza:
Anyummal, párjával és a testvéreimmel nagyon jó a kapcsolatom. Anyai részről a keresztapámmal szintén.
Apummal aligha beszélek, nincs valami jó kapcsolatunk, nagyszülőkkel pedig semmi kapcsolatom nincsen (miattuk, ők akarták így).
Párom szüleivel szintén jó kapcsolatot ápolok, a nagyszülei meg kicsit helyettesítik az enyémeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!