Mennyire vagy jóban a párod családjában lévő emberekkel? (Anyós, após, sógorok, unokatesók, unokahúg/öccs) milyen a viszonyod velük?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 15:48
1/21 anonim válasza:
Én mindenkivel jóban vagyok. Még a férjem exfeleségének családjával is.
2/21 anonim válasza:
Amolyan semleges, mintha sima ismerősök lennének.
3/21 anonim válasza:
Anyós, após már nem élnek, tesói vannak, nincs gond velük.
5/21 anonim válasza:
Anyos,Apos es a Tesojaval is joba vagyunk. Az en csaladom mar mas kerdees.
6/21 anonim válasza:
Nem vagyunk rosszban, de a közvetlen családját (anyós, após, sógor) nem különösebben kedvelem. Nagyon mások vagyunk.
A távolabbi családjában (unokatesó, nagybácsi, nagyszülők) van akivel jóban vagyunk.
7/21 anonim válasza:
Kedvelek mindenkit, jóban vagyunk. A férjem is kedveli a családom.
8/21 anonim válasza:
4-es, miért, mert (valószínűleg) egy normális, tisztelettudó, és jól szocializált ember, aki nem ugrik a másiknak csak mert más focicsapatot támogatnak és az ilyen átlagos érzelmi intelligenciával köztünk járkáló, átlagos emberek neked túl ijesztőek, mert tudod, hogy a közelükben sem vagy?
9/21 anonim válasza:
Szülei nem élnek, testvérével és a férjével jóban vagyunk.
N
10/21 anonim válasza:
5+Akivel a saját családomban jóban voltam már nem élnek.Csak annak az illető felesége gyerekei, nem volt vitám velük sem semmi..
Anyám+Hugom zéro kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!