Ha a nővéred kizárólag gyerekellenes csoportokba lépne be, fennen hirdetné, hogy utálja a "kölyköket", idegesítik, elhinnéd, hogy az unokahúgát és a rokonok- ismerősök gyerekeit meg imádja?
Ezt nem értem. Én nem szeretnék gyereket de nem is utálom őket. A családban lévő gyerekekkel is jól elvagyok, szeretem őket. A vigyázni egy kisgyerekre alkalmanként messze más kategória mint szülőnek lenni. Szóva az utalat és aközött, hogy van-e valakinek gyereke sok variáció van.
Nővéred esetében nem értem, nem szeretne sajátot az addig rendben, attól még a családban lévő gyerekeket szeretheti. Viszont, ha közösségi oldalon azt írja, hogy utlája a gyerekeket az ellentmondás. Szószerint így fogalmaz, hogy utálja a kölyköket? (mert sajnos ebbe a világ összes gyereke beltartozik ,vagyis a rokonság is) Ha csak annyi, hogy sajátot nem szeretne, más gyermekét őszintén szeretheti.
Én pont ilyen vagyok, csak a közeli rokon, barát gyerekeket szeretem, minden más kölköt utálok.
Hihetsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!