Mi ez az erőszakos gyerekellenesség mostanában?
És még akkor nem láttad a facebookon a Gyerekmentes övezet nevű csoport gusztustalan és bicskanyitogató posztjait.
Én mondjuk csak azt nem szeretem, hogy nyilvános helyen a hülye szülő képtelen rászólni és megnevelni a kölykeit, hogy nem futkosunk és döntögetünk, ordibálunk...
Annak ellenére, hogy én is hamarosan anya leszek, nem viselek el sok gyereket, pláne a fent említetteket.
Kedves kérdező, én az általad említett erőszakos dolgot nem tapasztaltam sose, de ha van is ilyen a környezetedbe, ne foglalkozz velük, ha te szeretnél gyereket vàllalj.
Nem mások döntik el, hogy mi a jó.
Szia, én is ezt tapasztalom. Egyébként szerintem ebben van némi politika is. Ugye a Fidesz mindenhol arra biztat, szülessen minél több gyerek. Az ellenzék meg mindenben ellenáll, akár van értelme, akár nincs. Rengeteg ellenzéki fiatal nő fenyegetőzött azzal, hogy addig nem szül, amíg a fidesz van hatalmon. Jól kiszúrt mindenkivel 😁
A másik ok, hogy egyre több a meddő férfi és nő. Nyilván a táplálkozás, a légszennyezés, a túlzott gyógyszerhasználat és stresszes élet miatt. Ők egy darabig próbálkoznak, aztán feladják. Legtöbbjük beáll a sorba és szajkózza, hogy minek szülni, túlnépesedés van stb.
Sok fiatal, aki 20 évesen olyan házat és életszínvonalat akar, mint az 50 évesek, az anyagiakra hivatkozik.
Vannak a lelki sérültek, akiket bántalmaztak gyerekkorukban.
És van az önző réteg, aki nem ér rá, mert minden más fontosabb, mint egy gyerek. Ők azok, akik csípőből utálják is a gyerekeket.
A Gyerekmentes Övezet nevű facebook csoport ezekkel van tele. A legocsmányabb módon szidják a gyerekeket és a szülőket.
Èn ezt a 25 év alattiaknál vagy a 30 alatti luzereknél látom.
Ès amiért gyerek ellenesek az azért van, mert a társadalom azt nyomja, hogy ha gyereket vállalsz kell egy jó anyagi háttér. Ès ezek az embereknek nem, hogy jó anyagi háttere, de még kilátásaik is sokszor iszonyat rossz.
Ìgy nem mernek gyereket vállani, mert a társadalom megbélyegezni, hogy erre az anyagi háttérre minek szülsz gyereke??? Inkább azt mondják, hogy nem is akarnak, nem kell család...
Elsö válaszolónak meg azt üzenem:
azt írod neked most lesz gyereked. Arra gondolj, hogy GYEREKET szülsz nem egy kis robotot, nem egy kutyát akinek hallgatnia kell rád. Egy gyereknek saját gondolatai vannak. Mi szülök azért vagyunk, hogy megtanítsuk neki mit lehet tenni és mit nem. Ès egy gyereknek gyereknek kell lennie, meg kell neki tanítani, hogy mikor hol mit szabad.
Én (még) nem vagyok erőszakosan gyermekellenes, viszont most már lassan túl sok támogatást kapnak rá, és egyre nyílik a zsebemben a bicska. Lassan már felsorolni sem lehet a támogatásokat a CSOK-tól az autóvásárlásig, ami a gyerekek után vagy a gyerekeseknek jár. Ahogy jelentik befelé az egyre újabb támogatásokat, egyre jobban irritál az egész.
A gyereknevelés egy szép hobbi, én például érméket gyűjtök, de ugyanolyan szép hobbi a gyerek is. Csak mint ahogy az én éremgyűjtésemet is magamnak kell finanszíroznom, nem bánnám ha ez másoknak a gyerekkel is így lenne. Neveljen mindenki gyereket aki szeretne, csak ne az én adómból, ne a közösből.
Én tényleg a belemet is kidolgozom, mondjuk nem panaszkodom mert tisztességesen meg is élek, de irritál és felháborít a gyerekekkel összefüggő osztogatás, amit az én adómból csinálnak úgy, hogy én csak befizetek de semmire a világon nem vagyok jogosult. Ezért leszek majd egyre inkább és egyre erőszakosabban gyermekellenes.
9# leírta a lényeget
Gyakorlatilag ha nincs gyereked akkor szrt se érsz az állam bácsi szemében. Ez az erőszakos gyereklobbi sok embernél unszimpatikus. Nekem is. De a kérdező által felvázolt szitut én sem látom mert még mindig minket néznek le h nem akarunk gyereket,nem pedig titeket h igen
Ez ugyanolyan hulye megallapitas mikor a meleg témában a heterok attol félnek h kinézik őket mert nem melegek
Ezek szubjektiv bekepzelt hulyesegek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!