Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A család és gyerekellenes nők...

A család és gyerekellenes nők miért fúrják a családosokat?

Figyelt kérdés
Főként a 30-as, egyedülálló nők körében gyakori ez a jelenség. Mi vezérli őket, hogy bántsák a gyerekes, férjes nőket?

2012. máj. 17. 23:07
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Miert,furjak?En az eletben nem tapasztalom ezt.
2012. máj. 17. 23:09
 2/37 A kérdező kommentje:
Amiért te nem tapasztalod, attól még nagyon is létező jelenség. Remélem olvassa egy hasonló nő és meg tudja válaszolni, mi is az oka a rosszindulatnak.
2012. máj. 17. 23:12
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel mondhatjuk azt is,hogy a gyerekesek miért támadják ezeket a nőket,oda-vissza megy.
2012. máj. 17. 23:13
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tapasztaltam soha ilyesmit, egyik oldalról sem.
2012. máj. 17. 23:15
 5/37 anonim ***** válasza:
93%

Kerdezo teged bantanak?Vagy az oldalon levo kerdesekbol taplalkozol?Mert ha az utobbi azon nem szabad fennakadni.Mondjuk a masik esetben sem.

Na de neked mi a tapasztalatod?

2012. máj. 17. 23:18
 6/37 anonim ***** válasza:
64%
Az elkényeztetett kis szingli pi..ák fúrják a komoly kapcsolatban élőket,a szingli 30-as nők a gyerekeseket,a besavanyodott családosok pedig őket,meg a vénkisasszonyokat.Talán azért, mert savanyú a szőlő.Egyikük élete sem elég izgalmas,inkább máséval törődik.
2012. máj. 17. 23:22
 7/37 anonim ***** válasza:
66%

Aki a szíve mélyén ugyanerre vágyna, csak nem jött össze, az elkeseredésében és irigységében csinálja.

Aki nem vágyik ilyesmire és nem elég intelligens ahhoz, hogy belássa, másoknak máshogy jó, az értetlenségből és lenézésből.

2012. máj. 17. 23:22
 8/37 A kérdező kommentje:

Én munkahelyi tapasztalatokról tudok beszélni, multi, ahol nyüzsögnek az egyedülálló 30-asok. Diploma, karrier, szórakozás. Naponta hallom az "akinek gyerek van, azzal csak a baj van" szintű megjegyzéseket, vagy "rá úgysem lehet számítani" és hasonlókat, természetesen soha nem szemtől szembe, mindig a hátam mögött.

2 gyönyörű pici gyerekem van és egy csodálatos férjem, én ezt választottam, nem tudom ez miért böki más nők csőrét.

2012. máj. 17. 23:24
 9/37 anonim ***** válasza:
48%

Hát nem tudom, szerintem egy kiegyensúlyozott családos nő jobb munkaerő, mint a b.szatlan p.csák - már bocsánat - akik mások életét élik a sajátjuk helyett.

Szintén munkahelyi tapasztalat.

2012. máj. 17. 23:27
 10/37 anonim ***** válasza:
39%
egyszerűen csak irigyek, hogy neked összejött.:D
2012. máj. 17. 23:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!