A család és gyerekellenes nők miért fúrják a családosokat?
Kerdezo teged bantanak?Vagy az oldalon levo kerdesekbol taplalkozol?Mert ha az utobbi azon nem szabad fennakadni.Mondjuk a masik esetben sem.
Na de neked mi a tapasztalatod?
Aki a szíve mélyén ugyanerre vágyna, csak nem jött össze, az elkeseredésében és irigységében csinálja.
Aki nem vágyik ilyesmire és nem elég intelligens ahhoz, hogy belássa, másoknak máshogy jó, az értetlenségből és lenézésből.
Én munkahelyi tapasztalatokról tudok beszélni, multi, ahol nyüzsögnek az egyedülálló 30-asok. Diploma, karrier, szórakozás. Naponta hallom az "akinek gyerek van, azzal csak a baj van" szintű megjegyzéseket, vagy "rá úgysem lehet számítani" és hasonlókat, természetesen soha nem szemtől szembe, mindig a hátam mögött.
2 gyönyörű pici gyerekem van és egy csodálatos férjem, én ezt választottam, nem tudom ez miért böki más nők csőrét.
Hát nem tudom, szerintem egy kiegyensúlyozott családos nő jobb munkaerő, mint a b.szatlan p.csák - már bocsánat - akik mások életét élik a sajátjuk helyett.
Szintén munkahelyi tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!