Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van, aki kimondottan megkönnye...

Van, aki kimondottan megkönnyebbült néhány családtag, rokon (akár szülő, nagyszülő, anyós, após, sógor stb.) halála után, mert nem jött ki jól vele, nem szerette?

Figyelt kérdés
Ha igen, ki, vagy kik?

tegnap 10:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt nálam is ilyen, meg lesz.
tegnap 17:38
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt...de öreganyám halála nem hatna meg.
tegnap 18:05
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván akivel nem jöttem ki jól, azt nem is szerettem.
tegnap 18:08
 24/29 anonim ***** válasza:
75%
Mély fájdalommal, és tehetetlenül néztem végig édesanyám betegségét - igen, a végén már azt kívántam, hogy kímélje meg a sors a további szenvedéstől 😢
tegnap 18:08
 25/29 anonim ***** válasza:
95%

Apám egy nárcisztikus, éretlen, célok és munka nélküli alkoholista volt. Öröm volt a halálhíre.

90+ éves nagymamám halála szintén megkönnyebbülés volt, pedig nagyon szerettük, csak sajnos teljesen leépült az utolsó éveire.

tegnap 18:09
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Először azt hittem én írtam az elsőt. Ugyanez, tesómat meg anyámat is halottként kezeljük. A legszebb pillanataim egyike volt teljes tiltásra pakolni mindenhol.
tegnap 22:28
 27/29 anonim ***** válasza:
73%
Még nincs anyósom és apósom, de előre félek, hogy milyen lesz. Jobb lenne, ha nem élne már, mert kiráz a hideg a gondolattól, hogy majd menni kell hozzájuk családi ebédre, kibeszélnek és belém kötnek stb. Annyi elviselhetetlen anyós sztorit hallottam már.
ma 00:53
 28/29 anonim ***** válasza:
82%

#27 ez hülyeség.

Nem minden anyós a pokolból jött ide.

Tesómek pl együtt élnek az anyosekkal, és jól kijönnek, soha egy vita sincs köztük.

ma 05:45
 29/29 anonim ***** válasza:
54%

#27, ez durva. Nekem például semmi bajom anyósomékkal, itt lakunk mellettük 2 éve, 10 éve vagyunk házasok. A férjemnek is jó a viszonya anyuval. Abszolút nem biztos, hogy minden anyós meg após elviselhetetlen. Az viszont szomorú, mikor például a gyermekednek hiányzik egy nagyszülője, mert korábban halt. Minden nap eszembe jut, hogy szegény kisfiam sosem ismerheti meg az apukámat. A barátnőmnek az anyósa halt meg, ő is hiányolja, mert az ő kislánya sem ismerheti azt a nagyit és a segítség is jól jönne néha.

Ez a kijelentés részedről eléggé meggondolatlan!

ma 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!