Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Középkorúak vagyunk. Másfél ève van egy párom. Péntektől-vasárnapig együtt élünk nála . Hétköznap a munka végett nem. Hétvégén ha szeretném elvisz a szüleimhez vagy a gyerekemhez, igaz nem nagy örömmel viszont feltűnt hogy soha nem hívja meg se a szüleimet se a gyerekemet hozzá! Azért írom hogy hozzá mivel nála töltjük mindig a hétvégét . A szüleimnek ez rosszul is esik nekem szóvá tették, hogy ők fogadják ha jövünk, de ők soha nincsenek meghívva hozzá. Szép háza van tehát nem ilyen a probléma . Kérdem én ha át szeretném hívni a szüleimet vagy a gyerekemet akkor haza kell mennem a saját házamba hogy tudjam őket fogadni? Szerintetek ez mennyire normális ? Nem tudom mit tegyek mert a szüleim ezt nehezményezik
okt. 14. 19:03
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
67%

"ha át szeretném hívni a szüleimet vagy a gyerekemet akkor haza kell mennem a saját házamba hogy tudjam őket fogadni? Szerintetek ez mennyire normális?" - Igen, a saját házadban fogadhadsz mindenkit, akit akarsz.

Ez így normális, mivel ő nem akar többet.

nov. 7. 13:21
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék ezzel a pasival, aki csak így, félig-meddig szeret és fogad el.
nov. 7. 14:52
 33/34 anonim ***** válasza:
48%

Eleve nem párkapcsolatban éltek, hanem járogattok, mint a tinédzserek, miközben semmi technikai akadálya nem lenne az együttélésnek.

Hát bocs, de egy ilyen szintű “barátság extrákkal” kapcsolatban én sem hívogatnám a szüleidet az ÉN lakásomba, pláne hogy eljárkálok hozzájuk, mert neked ez fontos, még a sofőr szerepét is nekem kell betöltenem. Lásd vendégül őket te a saját helyeden. A felnőtt, önálló életet élő gyereked felé meg végképp semmi, de semmi kötelezettsége nincs. Egy idegen a számára, nem nevelte, nem lakott vele.

nov. 8. 12:02
 34/34 anonim ***** válasza:

Nincs igaza a szüleidnek. Akkor talán igazuk lenne, ha neked lenne párod.

"Másfél ève van egy párom" Ébredj fel! Neked nem párod van, hanem egy hétvégi partnered. Ez így kényelmes neki, neked kevésbé, de ő nem is akar komolyabb kapcsolatot. Tisztázni kellene ezt, mert úgy látszik mindketten mást vártok egymástól.

nov. 8. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!