Szerintetek igaza van a szüleimnek?
"ha át szeretném hívni a szüleimet vagy a gyerekemet akkor haza kell mennem a saját házamba hogy tudjam őket fogadni? Szerintetek ez mennyire normális?" - Igen, a saját házadban fogadhadsz mindenkit, akit akarsz.
Ez így normális, mivel ő nem akar többet.
Eleve nem párkapcsolatban éltek, hanem járogattok, mint a tinédzserek, miközben semmi technikai akadálya nem lenne az együttélésnek.
Hát bocs, de egy ilyen szintű “barátság extrákkal” kapcsolatban én sem hívogatnám a szüleidet az ÉN lakásomba, pláne hogy eljárkálok hozzájuk, mert neked ez fontos, még a sofőr szerepét is nekem kell betöltenem. Lásd vendégül őket te a saját helyeden. A felnőtt, önálló életet élő gyereked felé meg végképp semmi, de semmi kötelezettsége nincs. Egy idegen a számára, nem nevelte, nem lakott vele.
Nincs igaza a szüleidnek. Akkor talán igazuk lenne, ha neked lenne párod.
"Másfél ève van egy párom" Ébredj fel! Neked nem párod van, hanem egy hétvégi partnered. Ez így kényelmes neki, neked kevésbé, de ő nem is akar komolyabb kapcsolatot. Tisztázni kellene ezt, mert úgy látszik mindketten mást vártok egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!