Kinek van igaza, a szüleimnek vagy nekem?
26 éves vagyok. A szüleimmel és a testvéreimmel élek együtt jelenleg (a koleszos évek alatt a párommal laktam). A házat még a vér szerinti apám szülei iratták rám, mikor apám lemondott rólam. A párommal jövő tavaszra tervezzük az esküvőt, ezzel párhuzamosan már a babát is terveztük. Kiderült, hogy már úton is van a pici, ezért felvetettem a szüleimnek, hogy a párom már most hozzánk költözhetne. Legnagyobb meglepetésemre nagyon felháborodtak, mondván, nem elég, hogy egy visító csecsemőt is a nyakukra szülök, még azt is elvárnám, hogy egy idegent is kerülgetniük kelljen. Elég nagy balhé lett az egészből és már nem is tudom mit gondoljak.
Arra jó voltam, hogy hitelt vegyek fel a felújításokra, de arra nem, hogy a családommal együtt ott éljek.
Szerintem rossz napjuk lehetett, és ezért viselkedtek így.
Az viszont furcsa, hogy miért tartják idegennek? Alig vitted el magaddal hozzájuk, hogy bemutasd? Akkor megértem, hogy idegennek tartják.
Ha el tudjátok tartani magatokat, és nem a szüleid pénzelnek, akkor nincs gond, hogy odaköltözzön.
Nehéz eset. Neked több igazságod van, hiszen a ház a tied. Viszont a fenntartást, számlákat stb. anyukád és párja fizették (gondolom).
A felvett hiteleket te fizetted, vagy nem?
Tehát az ingatlan 100%-ig a te tulajdonod? Terhelt-e haszonélvezettel? Történt-e értéknövelő felújítás, mióta az ingatlan a te nevedre került?
A tények ismeretében tudjuk megmondani, kinek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!