Szüleimnek igaza van? Tényleg bosszút kéne állnom rajta?
Figyelt kérdés
Másfél éve lassan, hogy összevesztem a legjobb barátnőmmel, aki évekig kihazsnált.Azóta elmond mindennek, lejárat a barátaim, osztálytársaim előtt.És a szüleinek is kamu verziót adott be, hogy miért vesztünk össze.Tavaly nyáron egy vasárnap este a volt legjobb barátnőm és anyja váratlanul beállítottak hozzánk úgy, hogy azelőtt egyszer sem voltak nálunk, és az anyja elkezdett engem gyanúsítgatni, hogy én vagyok az oka mindennek, hogy az ő lánya bukdácsol és nincsenek barátai.Azóta látni se akarom de osztálytársak vagyunk, és az összes barátomnak hülyeséget pletykált rólam.Szüleim szerint jól meg kéne szorongatni, de persze csak szavakkal, de a lány nem veszi a lapot.2013. ápr. 6. 17:32
1/12 anonim válasza:
ne foglalkozz vele,aki ismer tudja milyen vagy,aki meg nem azzal nem kell foglalkozni
2/12 anonim válasza:
A bosszúval inkább csak alátámasztod a pletykáit, szerintem nem kéne súlyosbítanod a helyzeted.
3/12 anonim válasza:
szerintem hagyd.. ne foglalkozz vele. Csak rontanál a helyzeten.
4/12 A kérdező kommentje:
szívem szerint hagynám a francba, de idegsít, amikor röhög hátammögött
2013. ápr. 6. 17:47
5/12 anonim válasza:
Azért csinálja ezt, mert tudja idegesít téged. Ne foglalkozz vele, ne figyelj oda rá, ne idegeskedj. Minél jobban foglalkozol vele, annál jobban fogja csinálni. Csak provokálni akar. A bosszúval meg csak annyit érsz el, hogy rosszabb lesz a helyzet.
6/12 anonim válasza:
Hadd röhögjön és áskálódjon, ezzel csak a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki magáról, karöltve az anyukájával akinek felnőtt, érett nő létére is annyi esze van hogy alaptalanul vádaskodjon..
Ne foglalkozz vele egyszerűen, mert 1: azzal lealacsonyodnál az ő szintjére 2: hidd el, nincs is annál idegesítőbb a másik fél számára mint mikor nem foglalkoznak vele, fel sem veszik a negatív beszólásait és a kötekedéseit. Ez a legnagyobb bosszú amit tehetsz, ez fogja a legjobban idegesíteni és egy idő után majd abbahagyja! :-)
7/12 A kérdező kommentje:
már 8 hónapja ez megy
2013. ápr. 6. 18:20
8/12 anonim válasza:
Szeresd az ellenséged - be fog dilizni tőle.
9/12 anonim válasza:
Nem írtál már ki erről egy kérdést? Ne haragudj de annyira ismerős.
10/12 A kérdező kommentje:
erről még nem írtam
2013. ápr. 6. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!