Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szüleimnek igaza van? Tényleg...

Szüleimnek igaza van? Tényleg bosszút kéne állnom rajta?

Figyelt kérdés
Másfél éve lassan, hogy összevesztem a legjobb barátnőmmel, aki évekig kihazsnált.Azóta elmond mindennek, lejárat a barátaim, osztálytársaim előtt.És a szüleinek is kamu verziót adott be, hogy miért vesztünk össze.Tavaly nyáron egy vasárnap este a volt legjobb barátnőm és anyja váratlanul beállítottak hozzánk úgy, hogy azelőtt egyszer sem voltak nálunk, és az anyja elkezdett engem gyanúsítgatni, hogy én vagyok az oka mindennek, hogy az ő lánya bukdácsol és nincsenek barátai.Azóta látni se akarom de osztálytársak vagyunk, és az összes barátomnak hülyeséget pletykált rólam.Szüleim szerint jól meg kéne szorongatni, de persze csak szavakkal, de a lány nem veszi a lapot.
2013. ápr. 6. 17:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
31%

Ha van facebookja, csinálj egy kamu accountot, valami olyan srác képével, aki valószínű bejön neki. Gondolom, ismered az ízlését.

Vedd fel vele a kapcsolatot, de óvatosan. Mondd neki, hogy párszor volt alkalmad látni, és nagyon szimpatikus. Igaz, még nem beszéltetek, de egy barátodtól tudod a nevét, akinek sajnos nem fedheted fel a kilétét. :)

Eressz meg pár bókot, keltsd fel az érdeklődését, ha szimpatikus vagy neki, kérdezd meg, hogy benne lenne e egy találkozásban... Persze, nem kell vele találkozni, de ha ügyes vagy, olyan bizalmas levelezésbe kezdhetsz vele, amit kinyomtatva, és szétszórva az osztályban, elég jól be lehet égetni. Tulajdonképp, ügyesen terelgetve a témát, bármilyen infót ki tudnál szedni belőle, bármivel kapcsolatban.

Én így szivattam egy nyomi csajt annó az osztályban :D

2013. ápr. 6. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:
33%

Sőt, egyszer kézbesítettem számára egy levelet a "sráctól", amire, válaszolt is, ott helyben az osztályban. Majd a levelet visszaadta nekem, hogy kézbesítsem a "srácnak".

Sajnos, a kis boríték a padban maradt, majd illetéktelen kezekbe került, és percek alatt körbejárta a tartalma az egész iskolát.

Emlékszem, ahogy mentünk ki a folyósóra, már ott álltak a nagyobbak,és ujjal mutogattak a csajra, meg röhögtek... akkor mondjuk megsajnáltam. :"

2013. ápr. 6. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!