Mit mondjak a szüleimnek, ha nem akarok velük élni külföldön, hanem hazaszeretnék költözni Magyarországra (egyedül)?
Kint élünk külföldön családommal, de én nem akarok itt élni tovább. Utálom ezt a helyet. Az a gond, hogy még csak most fogom befejezni az iskolát (szóval 19 vagyok)nincsen szakmám - otthon szeretnék egyetemre menni s tanulni- egy ideje itt lakunk és nagyon csalódottak lesznek ha mondom nekik.
De én legalább megszeretném próbálni, hogy menne e Otthon. Utálom ezt a helyet. De tudom, hogy nagyon csalódottak lennének s hatalmas vita lenne ha pár hónap múlva bejelenteném nekik, hogy nem akarok itt élni, hanem elindulnék a saját életemet egyengetni , dolgoznék, tanulnék , s ha nem megy, akkor ezt -beismerem - elszúrtam. de nekem fá az hogy tudom, hogy nekik ezzel mekkora fájdalmat okoznék. annyit szenvedtek, hogy ki tudjunk költözni. De én itt nem vagyok, nem tudok boldog lenni. És sajnos - már mondtam nekik - nem értik meg.
Mondtam már nekik, hogy szeretném otthon megpróbálni, de persze nem vesznek komolyan. Viszont mindennap sugallják - pl. apró kijelentésekkel- hogy én akkor is külföldön fogok élni. Teljesen felőrlöm magam már, ki vagyok a veszekedések, szurkálódások miatt. Mintha a saját és az ő boldogságuk között őrlődnék. Mit mondjak hogy ne bántsam meg őket?
Ott abba hagytam az olvasást h 'tanulnék és dolgoznék'.
Nos magyarországon simán sem tudsz dolgozni,nem hogy tanulás mellett.
Maradj a popódon ott ahol vagy.
Ide ne akarj 'haza' jönni!!
Megértelek. Én kétszer olyan idős vagyok, mint Te, de én egy büntetésnek élném meg, ha máshol kellene lennem. Na nem azért,mert itt könnyű anyagilag zöld ágra vergődni,de érzelmileg annyira kötődöm a hazámhoz.
Mennyi ideje vagy és hol? Mit utálsz benne annyira?
Hová jönnél haza? Nagyszülőkhöz?
Vagy magadnak kellene lakást bérelned?
Mi húz haza...?
Én csak úgy mennék haza, ha lenne munkám is és tudná is tanulni. Egyébként nem. Tudnék hol lakni és elég valószínű, hogy lenne munkám is. Csak nem tudom,hogy hogyan kezeljem a szüleim.
Ők is ugyanúgy idiótának tartanak mint ti.
Meg tudom, hogy külföld nagyon jó... De amikor jelentkezni szrettem volna egy munkára, a második oldal mindig a hova tartozásomról szól - bőrszín, nemzetiség stb. - és alapból nem szeretem.
Én csak szeretném megpróbálni. De szüleim nem értenek meg és velem egyáltalán nem értenek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!