Nem akarok a bátyámmal karácsonyozni, inkább egyedül? 21l
Figyelt kérdés
Ma megyek haza az albérletemből a bátyámhoz,együtt éltünk,ott a szobám.de semmi kedvem,halálos unalom az egész ahányszor hazamegyek rosszul vagyok.nem akarom megsérteni őt,de le sem toj mikor ott vagyok van egy csaja és vele van én meg ülök egyedül a szobámban.ennél még az albiban is jobb lenne egyedül lenni,ott legalább nincs ez a csaj.egyedül akkor tudok beszélgetni a tesómmal ha elmegyek vele a munkahelyére,ilyen kis telep amit őríz.de amint hazamegyünk egyedül maradok,hozzám sem szól egész estéket ülök a szobámban.a múltkor inkább visszajöttem vonatfordultával az albiba.mit tegyek?ne menjek le?ma estétől kedd délutánig lennék otthon,nem tudom mi lesz.2012. dec. 23. 11:11
1/15 A kérdező kommentje:
A sztorihoz hozzátartozik,hogy ugyanezen a településen él anyám meg kistesóim,de mivel bátyám nincs jóban vele ezért ha elmegyek anyámhoz abból oltári balhé van mindig,meg azt mondta mostmár válasszak hogy anyám vagy ő.
2012. dec. 23. 11:22
2/15 anonim válasza:
Nem jobb, ha az albidban maradsz? Igy még jobban szomorkodsz, és ne hidd azt csak te leszel egyedül. Sajnos vannak ilyen emberek, tehál gondold meg, hogy megéri-e neked odàig vonatoznod.
3/15 anonim válasza:
Miért te függsz a bátyádtól? Ilyen nincs, hogy eltilt az anyudtól, mert nem szól vele.
4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos van,azt mondta ha anyuékhoz lemegyek őhozzá nem mehetek karácsonyozni.persze ott a szobám nála,anyámnak meg van férja,ha náluk aludnék egy életen át hallgathatnám bátyám szidalmait.
2012. dec. 23. 11:28
5/15 anonim válasza:
És te szereted az anyukádat? mert én inkább anyámhoz mennék mint a bátyámhoz. Az, hogy ő összeveszett anyukáddal, az egy dolog. ha akarja, legyen vele haragban. ez az ő dolga. Az meg hogy te szereted az anyukádat meg az öcsédet, az a te dolgod. ehhez meg másnak nincs köze. A leírásból én a bátyádat egy hatalmaskodó majomnak képzelem. Ragaszkodik hozzá hogy ott legyél, de nem foglalkozik veled. megtiltja hogy anyáddal legyél... ne viccelj. ki ő, valami kiskirály? :)
6/15 A kérdező kommentje:
14 éves voltam mikor elváltak a szülők,ketten maradtunk tesómmal mert idő közben apám lelépett tőlünk is.anyám sok dolgot tett ami nem szép,de lesz.rom mert felnőtt ember vagyok és megbocsájtottam.de nekem nincs párom jelenleg és úgy érzem nincs senkim.szánalmas vagyok.
2012. dec. 23. 11:37
7/15 anonim válasza:
kicsit off
azért mert egyedül vagy nem vagy szánalmas.
Helyedben azt tenném,hogy hazamennék de csak nappalra megnézném a rokonokat este pedig vissza az albiba.
És nagyon nem szép,h azzal zsarol a tesód,hogy válassz kettejük közül.
8/15 anonim válasza:
Menj anyukádhoz, ha oda akarsz. Nem vag ya bátyád tulajdona. Nem lehet ilyen önző. Magadra gondolj!
9/15 A kérdező kommentje:
Mindig zsarol egyébként valamivel.ez most a legújabb találmánya.szeretem a bátyám de a nője kiakasztó,utál engem a csaj,megkaptam tőlük,hogy miért nem maradtam az exem mellett(munkamániás,nem találkoztunk a vége felé eleget,3 és fél évig voltam vele)
2012. dec. 23. 11:57
10/15 anonim válasza:
Oda menjél, vagy ott maradj, ahol szívesen fogadnak, és jól érzed magad. Maradhatsz az albiban akár, ha ott a legjobb.
Ki kell állnod magadért. Az életedet érintő döntéseidet senki nem kérheti számon rajtad, max. véleményt mondhat, legyen az a szakításod, vagy az anyáddal békülés, vagy hogy hol karácsonyozol, bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!