Mit mondjak a szüleimnek, ha nem akarok velük élni külföldön, hanem hazaszeretnék költözni Magyarországra (egyedül)?
Kint élünk külföldön családommal, de én nem akarok itt élni tovább. Utálom ezt a helyet. Az a gond, hogy még csak most fogom befejezni az iskolát (szóval 19 vagyok)nincsen szakmám - otthon szeretnék egyetemre menni s tanulni- egy ideje itt lakunk és nagyon csalódottak lesznek ha mondom nekik.
De én legalább megszeretném próbálni, hogy menne e Otthon. Utálom ezt a helyet. De tudom, hogy nagyon csalódottak lennének s hatalmas vita lenne ha pár hónap múlva bejelenteném nekik, hogy nem akarok itt élni, hanem elindulnék a saját életemet egyengetni , dolgoznék, tanulnék , s ha nem megy, akkor ezt -beismerem - elszúrtam. de nekem fá az hogy tudom, hogy nekik ezzel mekkora fájdalmat okoznék. annyit szenvedtek, hogy ki tudjunk költözni. De én itt nem vagyok, nem tudok boldog lenni. És sajnos - már mondtam nekik - nem értik meg.
Mondtam már nekik, hogy szeretném otthon megpróbálni, de persze nem vesznek komolyan. Viszont mindennap sugallják - pl. apró kijelentésekkel- hogy én akkor is külföldön fogok élni. Teljesen felőrlöm magam már, ki vagyok a veszekedések, szurkálódások miatt. Mintha a saját és az ő boldogságuk között őrlődnék. Mit mondjak hogy ne bántsam meg őket?
10-es
Nekem is elegem van Magyarországból és kiskorom óta Amerikába húz a szívem,jöhetnél velem,ha szeretnél
hazamentél végül?
ugyanebben a cipoben jarok. már 14 éve külföldön...
akik otthon laknak, fogalmuk sincs, hogy mirol beszelunk. de nyilvan jobban tudják..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!