Most igaza van a szüleimnek? :S
Sziasztok
17 éves lány vagyok, van egy kapcsolatom már majdnem 2 éve. Általában jól kijövünk a fiúval, néha vannak kisebb vitáink. De a szüleim nagyon szigorúak, és ha egy egy ilyen vita után látják hoyg sírok elkezdik szidni a barátomat. Én próbálom védeni őt - pedig néha tudom hogy a szüleimnek van igaza, de gonoszságnak tartanám ha ilyen apróságok miatt ellene fordulnék - de a szüleimmel sorozatosak a veszekedések emiatt. És nem tudom velük megbeszélni mert üvöltenem velem, és én vagyok a szemét, amiért visszabeszélek és amiért "lázadok". Egyszerűen most már nagyon kiborultam, és nem tudok hogy mit csinálni.
Nekünk voltak eget rengető veszekedéseink a párommal (4 éve vagyunk együtt) de sosem sírtam anyámék előtt. Nem akarok magyarázkodni, mentegetőzni, kifogásokat keresni, nem akarom, hogy vigasztaljanak.
Tegnap is összevesztünk (2 év után először) egész nap mosolyogtam a szüleimnek, éjjel meg telesírtam a párnámat.
Talán ne a szüleid előtt sírj, ne mutasd ki, hogy megbántott a párod. A te dolgod, nem az övék...
A párom anyukája egyszer tudta meg, hogy veszekedtünk, azonnal intézkedett. Nekem erre nincs szükségem...
21-L
Sajnos nem megoldható hogy ne előttük sírjak. Ha itthon vagyok 3 perc nyugton sincs, mindig bejönnek. Illetve ha én sírok az utána még 2 napig meglátszik, annyira bedagad a szeme, szóval nem igazán tudok ellene tenni :S
A mai veszedkés után pedig már apám azzal fenyeget hogy elvisz pszihológushoz, mikor mondtam neki hogy oké, akkor meg lecseszett, hogy miért pszihológussal akarom megbeszélni a problémáimat, meghogy biztos azért van ez mert unatkozok és "ki van nyalva a s*gem". Itt akadtam ki. Egy az hogy akkor miért fenyegetőzik ezzel ha így gondolja. 2 meg már évek óta tényleg szeretnék pszihológushoz menni. Sok az iskolai stressz meg a szüleimmel az állandó viták, és szerintem egy beszélgetés sokat segítene nekem is meg a szüleimnek is a kommunikációnkban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!