Szerintetek igaza van a szüleimnek?
Azért meg lehet érteni őket is, szeretnék látni, hogy hol élsz.
Furcsállnám n is - a helyükben - hogy megosztja ugyan az otthonát veled, de mégsem tekinti közös otthonnak, ahova - ahogy a saját - úgy a te családodat is várja szeretettel.
Nincs igazuk.
Ez csak egy felszínes kapcsolat.
3# nő vagyok. A gyerekem már külön el.
6# igen boldog vagyok csak zavar engem is hogy a családom úgy érzem kizárja . Senkimet nem hív oda . És ha én dobom fel az ötletet akkor nem dijazza
Nem éltek együtt, miért is kéne a szüleidnek a pasid lakásába menni?
Ha mennek hozzád a szüleid, akkor a te lakásodba menjenek. Esetleg a párod is legyen nálad ha van kedve. Bár én ezt inkább csak pasidnak nevezném, nem párodnak.
Amúgy meg nem tinik vagytok, hogy be kellene mutatkozni a szülőknek. Két középkorú ember ha összejön, felesleges ez a szülő bemutatás.
He? Középkorú vagy, és ennyi eszed sincs? Mondjuk először kérdezd meg a párod, hogy ő mit szólna, aztán majd utána eldöntöd, hova hívod meg.
Amúgy meg ez az egymáshoz való hívogatás egyeseknek is olyan nagy dolog. Ha mindig mentek ti, akkor minek kellene őket hívogatni? Az én vagy a párom szülei inkább örülnek, ha nem nekik kell utazgatni, hanem házhoz jönnek a rokonok... Nálunk összesen kb voltak vagy 3x a 2,5 év alatt.
A te szüleid gondolom már 70 fölött vannak, nem is értem a problémájukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!