Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Középkorúak vagyunk. Másfél ève van egy párom. Péntektől-vasárnapig együtt élünk nála . Hétköznap a munka végett nem. Hétvégén ha szeretném elvisz a szüleimhez vagy a gyerekemhez, igaz nem nagy örömmel viszont feltűnt hogy soha nem hívja meg se a szüleimet se a gyerekemet hozzá! Azért írom hogy hozzá mivel nála töltjük mindig a hétvégét . A szüleimnek ez rosszul is esik nekem szóvá tették, hogy ők fogadják ha jövünk, de ők soha nincsenek meghívva hozzá. Szép háza van tehát nem ilyen a probléma . Kérdem én ha át szeretném hívni a szüleimet vagy a gyerekemet akkor haza kell mennem a saját házamba hogy tudjam őket fogadni? Szerintetek ez mennyire normális ? Nem tudom mit tegyek mert a szüleim ezt nehezményezik
okt. 14. 19:03
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
61%
Nincs
okt. 14. 19:16
 2/34 anonim ***** válasza:
57%

Azért meg lehet érteni őket is, szeretnék látni, hogy hol élsz.

Furcsállnám n is - a helyükben - hogy megosztja ugyan az otthonát veled, de mégsem tekinti közös otthonnak, ahova - ahogy a saját - úgy a te családodat is várja szeretettel.

okt. 14. 19:22
 3/34 anonim ***** válasza:
35%
A gyerekedet nem te neveled??férfi vagy nő vagy??
okt. 14. 19:38
 4/34 anonim ***** válasza:
78%
Beszéltek erről a pároddal?
okt. 14. 19:42
 5/34 anonim ***** válasza:
35%

Nincs igazuk.

Ez csak egy felszínes kapcsolat.

okt. 14. 19:44
 6/34 anonim ***** válasza:
44%
Nincs igazuk. Azt hív oda, akit akar. Eleve ez a te és a szüleid kapcsolata - nyilván te mész a szüleidhez, ők meg mehetnek hozzád. De hát ahogy hallom, a te állandó lakhelyed az nem a pasid lakhelye. Eleve a szülők mit pukkadoznak ezen? Örüljenek, hogy boldog vagy, ne akarjanak tolakodni. Mert boldog vagy, nem?
okt. 14. 20:09
 7/34 A kérdező kommentje:

3# nő vagyok. A gyerekem már külön el.

6# igen boldog vagyok csak zavar engem is hogy a családom úgy érzem kizárja . Senkimet nem hív oda . És ha én dobom fel az ötletet akkor nem dijazza

okt. 14. 20:39
 8/34 anonim ***** válasza:
80%
De kérdező, akkor ne úgy tedd fel a kérdést, hogy a szüleidnek igaza van-e, mert ez a kapcsolat nem a szüleidé... Ez téged zavar, ne velük takarózz. :D De továbbra is, mint látjuk, a párod nem kíváncsi a szüleidre. Azt is gondolom továbbá, hogy együtt élnétek, ha rád pedig minden nap kíváncsi lenne.
okt. 14. 20:43
 9/34 anonim ***** válasza:
85%

Nem éltek együtt, miért is kéne a szüleidnek a pasid lakásába menni?

Ha mennek hozzád a szüleid, akkor a te lakásodba menjenek. Esetleg a párod is legyen nálad ha van kedve. Bár én ezt inkább csak pasidnak nevezném, nem párodnak.

Amúgy meg nem tinik vagytok, hogy be kellene mutatkozni a szülőknek. Két középkorú ember ha összejön, felesleges ez a szülő bemutatás.

okt. 14. 21:02
 10/34 anonim ***** válasza:
67%

He? Középkorú vagy, és ennyi eszed sincs? Mondjuk először kérdezd meg a párod, hogy ő mit szólna, aztán majd utána eldöntöd, hova hívod meg.

Amúgy meg ez az egymáshoz való hívogatás egyeseknek is olyan nagy dolog. Ha mindig mentek ti, akkor minek kellene őket hívogatni? Az én vagy a párom szülei inkább örülnek, ha nem nekik kell utazgatni, hanem házhoz jönnek a rokonok... Nálunk összesen kb voltak vagy 3x a 2,5 év alatt.

A te szüleid gondolom már 70 fölött vannak, nem is értem a problémájukat.

okt. 14. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!