Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Középkorúak vagyunk. Másfél ève van egy párom. Péntektől-vasárnapig együtt élünk nála . Hétköznap a munka végett nem. Hétvégén ha szeretném elvisz a szüleimhez vagy a gyerekemhez, igaz nem nagy örömmel viszont feltűnt hogy soha nem hívja meg se a szüleimet se a gyerekemet hozzá! Azért írom hogy hozzá mivel nála töltjük mindig a hétvégét . A szüleimnek ez rosszul is esik nekem szóvá tették, hogy ők fogadják ha jövünk, de ők soha nincsenek meghívva hozzá. Szép háza van tehát nem ilyen a probléma . Kérdem én ha át szeretném hívni a szüleimet vagy a gyerekemet akkor haza kell mennem a saját házamba hogy tudjam őket fogadni? Szerintetek ez mennyire normális ? Nem tudom mit tegyek mert a szüleim ezt nehezményezik
okt. 14. 19:03
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
57%
Kérdezd meg a párod? Lehet neki igazából tökmindegy hogy jön-e a család vagy nem, csak magától sose vetné fel, mert mindegy.
okt. 14. 23:14
 12/34 anonim ***** válasza:
71%
A nem díjazáson kívül indoklást is ad? Ezt nem mi fogjuk megválaszolni, hanem a párod! Ő az egyetlen, akivel ezt meg lehet beszélni. Aztán hogy az indokát elfogadod-e vagy sem, azt majd te eldöntöd. Nem idegenek.
okt. 14. 23:19
 13/34 anonim ***** válasza:
47%

Nekem olyan undorítóan hangzik ez a szüleidtől, hogy fogadják ha jövünk.

Ez olyan kényszerűnek hangzik. Erőltetettnek.

Eleve a pasinak nincs is kedve a családodhoz, te kényszeríted oda.

Gondolom a hétvége kevés amit együtt töltötök és még menni a szüleidhez, biztos nincs kedve. Valahol érthető is.

Nyilván te ettől menj. Szerintem azzal sincs baj, hogy a szüleid, gyereked a te házadba mennek. Hiszen miért mennének máshoz?

Nem is laktok végeredményben együtt, nem is olyan komoly ez a kapcsolat, nem vagytok tinik. Nem biztos, hogy kell ez a megismerem az anyósjelölter aztán látogatom hetente.

Megértem azt is hogy te azt szeretnéd ha mindenki összejárna stb… de én a pasit is megértem valahol.

okt. 15. 09:11
 14/34 Kései Sirató ***** válasza:
16%

Ez csak egy pár hónapos kapcsolat? Mert ha igen, akkor oké.

Én több éves kapcsolatot nem ilyennek képzelek el. Ha nincs előrelépés (rendes élettársi kapcsolat, 1 év után pedig házasság), akkor lényegében csak szórakozik veled ez a pasi, miközben várja (netán keresi?) az igazit.

okt. 15. 09:30
 15/34 anonim ***** válasza:
43%
14: egy ev utan hazasodni?? Meredek.
okt. 15. 09:51
 16/34 Kései Sirató ***** válasza:
38%
#15 nem 1 év ismeretség után, hanem 1 év együttélés után.
okt. 15. 09:53
 17/34 A kérdező kommentje:
14# ez másfél éves kapcsolat és nem élünk folyton együtt csak hétvégén. Nekem se tetszik ennyi idő után már ez.
okt. 15. 09:55
 18/34 anonim ***** válasza:
12%

Téged biztosan szívatnak és nem vesznek el, azért írod, hogy 1 év után meredek lenne házasodni. Te bármeddig együtt élhetsz a pároddal, téged bizonyára nem is akar elvenni.

okt. 15. 09:55
 19/34 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, én megkérdezném a páromtól, hogy hogyan képzeli el ezt a kapcsolatot 1 év múlva és hogyan 3 év múlva. Ha nem beszéltek róla, akkor azt sem tudjátok, hogy mit szeretne a másik.

Lehet, hogy neki ez csak egy átmeneti állapot? Én kideríteném, hogy mennyire komolyan kellek neki, mert ilyen idősen ez nem normális így.

okt. 15. 09:57
 20/34 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, a pároddal kéne tisztáznod a kapcsolatotok milyenségét.

Ha ez csak egy laza barátság extrákkal kapcsolat, akkor logikus, hogy nem hívja magához a szüleidet. Mondjuk én azt se értem, miért neki kell elvinnie téged a szüleidhez vagy gyerekeidhez. De magad képtelen vagy elutazni hozzájuk? Ui. egy barátságban nem járkálunk folyton a másik rokonaihoz, családjához.

Ha viszont párkapcsolatban vagytok, akkor igenis együtt jelenjetek meg, és akkor a párod is hívja a szüleidet ill. gyerekeidet magához. Azért felnőtteknél úgy szokás, hogy akihez rendszeresen járok vendégségbe, azt időnként én is meghívom magamhoz.

Szerintem arról van szó, hogy te párkapcsolatként tekintesz erre, a pasid meg barátságként, amibe a szex is belefér. Csak egyrészt ezt tisztázni kéne, másrészt meg akkor ne járjon a szüleidhez úgy, mintha a párod lenne.

okt. 15. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!