Szerintetek igaza van a szüleimnek?
Nekem olyan undorítóan hangzik ez a szüleidtől, hogy fogadják ha jövünk.
Ez olyan kényszerűnek hangzik. Erőltetettnek.
Eleve a pasinak nincs is kedve a családodhoz, te kényszeríted oda.
Gondolom a hétvége kevés amit együtt töltötök és még menni a szüleidhez, biztos nincs kedve. Valahol érthető is.
Nyilván te ettől menj. Szerintem azzal sincs baj, hogy a szüleid, gyereked a te házadba mennek. Hiszen miért mennének máshoz?
Nem is laktok végeredményben együtt, nem is olyan komoly ez a kapcsolat, nem vagytok tinik. Nem biztos, hogy kell ez a megismerem az anyósjelölter aztán látogatom hetente.
Megértem azt is hogy te azt szeretnéd ha mindenki összejárna stb… de én a pasit is megértem valahol.
Ez csak egy pár hónapos kapcsolat? Mert ha igen, akkor oké.
Én több éves kapcsolatot nem ilyennek képzelek el. Ha nincs előrelépés (rendes élettársi kapcsolat, 1 év után pedig házasság), akkor lényegében csak szórakozik veled ez a pasi, miközben várja (netán keresi?) az igazit.
Téged biztosan szívatnak és nem vesznek el, azért írod, hogy 1 év után meredek lenne házasodni. Te bármeddig együtt élhetsz a pároddal, téged bizonyára nem is akar elvenni.
Kérdező, én megkérdezném a páromtól, hogy hogyan képzeli el ezt a kapcsolatot 1 év múlva és hogyan 3 év múlva. Ha nem beszéltek róla, akkor azt sem tudjátok, hogy mit szeretne a másik.
Lehet, hogy neki ez csak egy átmeneti állapot? Én kideríteném, hogy mennyire komolyan kellek neki, mert ilyen idősen ez nem normális így.
Kérdező, a pároddal kéne tisztáznod a kapcsolatotok milyenségét.
Ha ez csak egy laza barátság extrákkal kapcsolat, akkor logikus, hogy nem hívja magához a szüleidet. Mondjuk én azt se értem, miért neki kell elvinnie téged a szüleidhez vagy gyerekeidhez. De magad képtelen vagy elutazni hozzájuk? Ui. egy barátságban nem járkálunk folyton a másik rokonaihoz, családjához.
Ha viszont párkapcsolatban vagytok, akkor igenis együtt jelenjetek meg, és akkor a párod is hívja a szüleidet ill. gyerekeidet magához. Azért felnőtteknél úgy szokás, hogy akihez rendszeresen járok vendégségbe, azt időnként én is meghívom magamhoz.
Szerintem arról van szó, hogy te párkapcsolatként tekintesz erre, a pasid meg barátságként, amibe a szex is belefér. Csak egyrészt ezt tisztázni kéne, másrészt meg akkor ne járjon a szüleidhez úgy, mintha a párod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!