Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaza van a...

Szerintetek igaza van a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Középkorúak vagyunk. Másfél ève van egy párom. Péntektől-vasárnapig együtt élünk nála . Hétköznap a munka végett nem. Hétvégén ha szeretném elvisz a szüleimhez vagy a gyerekemhez, igaz nem nagy örömmel viszont feltűnt hogy soha nem hívja meg se a szüleimet se a gyerekemet hozzá! Azért írom hogy hozzá mivel nála töltjük mindig a hétvégét . A szüleimnek ez rosszul is esik nekem szóvá tették, hogy ők fogadják ha jövünk, de ők soha nincsenek meghívva hozzá. Szép háza van tehát nem ilyen a probléma . Kérdem én ha át szeretném hívni a szüleimet vagy a gyerekemet akkor haza kell mennem a saját házamba hogy tudjam őket fogadni? Szerintetek ez mennyire normális ? Nem tudom mit tegyek mert a szüleim ezt nehezményezik
okt. 14. 19:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

1 ev utan valoban meredek hazasodni. Ha 2 honap utan koltoznek ossze a felek, amire szamoljunk ra egy evet, akkor is korai. Tudom, hogy manapsag divat lett feleves kapcsolatokban gyereket csinalni, meg terhesen hazasodni 1 eves kapcsolatban, de meredek, kesz. Barki barmit mond. Kvazi idegen egymasnak a ket ember.

Egyebkent milyen jo kovetkeztetes egy idegenrol, egy 5 szavas valasz alapjan. Engem nem szivatnak, 3 ev utan hazasodtam a ferjemmel, masfel evvel ezelott, 2 honapos lesz a babank. De mivel idegen vagyok, igy siman mondhatod, hogy hazudok. (#15)

okt. 15. 11:55
 22/34 Kései Sirató ***** válasza:
17%

Két hónap után összeköltözni, na az a korai.

2 év után költöztem össze a párommal, aki rá egy évre el is vett. Tudod, egy év alatt minden kiderül.

okt. 15. 12:06
 23/34 anonim ***** válasza:
74%

Az a ház hétvégén sem a tiéd, ott csak vendég vagy, úgy látszik. Vendégségbe nem hív az ember vendéget.

Azt megértem, hogy az idősebb generációnak ez a fajta kapcsolattípus értelmezhetetlen, régen felnőtt kapcsolatokban nem volt jellemző a külön élés. De elmagyarázhatod a szüleidnek, hogy külön éltek. Ha meg akarod hívni as szüleidet, hívd oda a párodat is és a szüleidet is kivételesen saját magadhoz. Szerintem ebben a kapcsolatfajtában ez a normális. Ha tényleg összeköltöztök, hétköznapra is, akkor közös az otthon, onnantól közösek a vendégek is.

okt. 15. 12:58
 24/34 anonim ***** válasza:
53%

Ne vidd a szüleidhez!

Maradjon otthon, ha nem tartja magát a párodnak. Ha annak tartaná magát, nem lenne ilyen bunkó, hogy ő szívesen megy vendégeskedni, de viszonozni nem akarja. A szüleidnek igaza van. Én a helyükben nem is fogadnám őt szeretettel.

okt. 15. 13:01
 25/34 anonim ***** válasza:
70%

24

Pont hogy nem szívesen megy vendégeskedni a pasi. Az elején írja a kérdező, hogy elviszi a szüleihez de nem szívesen.

okt. 15. 13:11
 26/34 anonim ***** válasza:
78%
Eszerint csak a kérdező erőlteti ezt a kapcsolatosdit a szülei és a pasija között.
okt. 15. 13:13
 27/34 anonim ***** válasza:
70%
A kérdező nyilván komoly kapcsolatként definiálná ezt a kapcsolatot, a pasi viszont egyáltalán nem.
okt. 15. 14:01
 28/34 anonim ***** válasza:
81%

Mivel nem éltek együtt, a pasid lakásában te vendég vagy.

Vendégnek pedig vendéget vinni nem illik.

Ha össze akarod őket ereszteni, akkor hívd meg a párodat is és a szüleidet is a te lakásodba. Ehhez van jogod.

nov. 5. 06:15
 29/34 A kérdező kommentje:

28# Értem amit írsz hogy nekem nem illik oda vendéget hívni.

De nekem az fáj hogy "ő" miért nem hívja meg őket ??

Pedig már mondtam is neki hogy szívesen jönnének és akkor se hívja! Ez fáj!

Tudom én hogy nem nekem kell hozzá meghívni

nov. 7. 10:04
 30/34 anonim ***** válasza:
Nem akar családosdit. Ha ez neked fáj, akkor nagyon nem ugyanolyan kapcsolatot akartok ti ketten. Ne szenvedj. Ha ez így nem elég neked, akkor szakíthatsz (péntektől vasárnapig együtt nem teljes együttélés, semmi kötelesség, felelősség vagy ígéret nincs).
nov. 7. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!