Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miből fizessem?

Szerintetek miből fizessem?

Figyelt kérdés

Ha egy alberlet 250 ezer Ft, kaja minden egy főnek havi kb 180 ezer Ft, egyéb dolgok havi 100 ezer Ft. Diakhitel havi 80 ezer Ft.

Ez így 610 ezer Ft.

Keresetem meg nettó 400 ezer Ft.

Szüleim azt mondják bár igazuk van hogy menjek el alberletbe 31 évesen.

Én el is mennék, de nincs rá pénzem.

XI kerületben iszonyatosan drágák az alberletek de más kerületekben is.

Barátnőm nincs, nem is szeretnék jelenleg. Egyedül meg ku..va nehéz minden. Idegen emberekkel nem szeretnék lakni.

31/f

szept. 29. 09:40
 81/136 anonim ***** válasza:
67%
A Kérdező szeret urizálni.
szept. 29. 15:18
 82/136 anonim ***** válasza:
88%

Az egyik gyerekem a háromból az elmúlt időben hihetetlenül egészségmániás lett. Néha már idegesítő a bogyós gyümölcsös szmötyijeivel meg azzal, hogy csak marhahúst hajlandó enni. De még neki is sikerül 100-120 ezerből kijönnie egy hónapban a kajájával. Igaz, elkészíti magának az ételét. Amit meg nem vert el üdítőkre és ételrendelésre, abból most fel tudta újítani a fürdőszobáját.

Ugyanő volt az, aki 26 évesen felmászott egy külföldi kamion fülkéjébe, és 6 év múlva, amikor lemászott, tudott venni a keresetéből egy lakást és egy kocsit.

Dobozból kajált, táskából öltözött, benzinkutakon tusolt, a kamionban aludt.

Tette ezt egy mukk nélkül.

Neked is sikerülne, kérdező, ha nyavalygásra fordított idődet pl. ilyesmire szánnád.

szept. 29. 15:49
 83/136 anonim ***** válasza:
100%
Mondja már meg nekem valaki hogy miért kell egy főre napi szinten 600 forintot költeni sonkara? Meg 1000 forint zoldsegre? Megeszel reggelire egy zacskó felvágottat és rakarikazol a szendvicsre 5 paprikát? Minden nap?
szept. 29. 18:04
 84/136 anonim ***** válasza:
100%
#83 Plusz még 600 csak sajtra 😃. És akkor csodálkozik.
szept. 29. 18:38
 85/136 anonim ***** válasza:
51%

#84 na igen, mi ketten a férjemmel kB egy millióból élünk havonta, 100 ezer forint hitelt fizetünk, szóval nem éhezünk, de még így se szoktunk elverni napi 600 forintot sajtra.

De felvagottbol se az előre csomagolt sonkát vesszük ami 600 forint és van benne 5 darab. Hanem kimérőset mert az jobban megéri általában.

3-400 forint egy kigyouborka, 600 forintból több darab paprikát veszel, ezt egy ember nem egy nap, hanem egy hét alatt termeli be.

Bevasarol az ember egy átlag kajához amit megfőz, mondjuk 7 ezerért az 3-4 napig elég.

De akkor az a kaja mondjuk rántott szelet és nem túrós tészta. Szóval még ebből is lehet lefaragni.

Nem kell drága barilla tésztát venni hanem mondjuk tescosat.

Palackos vízre szintén irtak más opciót.

Szóval szerintem is vagy túl magasak a kérdező igényei vagy csak egyszerűen anyu vásárolja a kaját és nem igazán érti a matekot.

szept. 29. 19:25
 86/136 anonim ***** válasza:
100%

#85 Igen, szerintem is megveszi a csomagolt felvágottat, meg a csomagolt sajtot, amiben van kb. 5 szelet, míg a húspultban ugyanennyiért kb. a dupláját megkapná.

Emellett neki luxus főzni, tuti beül valahova, vagy rendel.

Utána meg pislog, hogy mire ment el annyi pénz.

szept. 29. 19:34
 87/136 Grizesteszta ***** válasza:
Kèrdezõ, hol vagy? Sok jò tippet kaptàl, mi vèlemènyed?
szept. 30. 17:53
 88/136 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem étteremben van.
szept. 30. 18:49
 89/136 A kérdező kommentje:

Viccesek ezek a válaszok.

CSak egy árat mondok: 1 kg alma 700 Ft

brokkoli 500 g 900 Ft

csirkemel mondjuk 1 kg tejszinnel vagy sajttal elkészítve: 2800 Ft

Rizs: 300 Ft.

Felvágott: 400 Ft

Szénsavmentes ásványviz. 100-120 Ft

És akkor az ebéd és a vacsora ugyanaz.

Uzsonna meg alma:

Számoljunk akkor: 700+900+2800+300+400+240+zsemle napi 2: 80 Ft = 5420 Ft

Tegyük fel hogy marad másnapra is.

Tehát akkor csak 23 napot az 124660 Ft

És ez csak lightos étkezés.

diákhitel még mindig 80 ezer Ft

tehát most tartunk 204660 Ft-nál

egyéb dolgok: 100 ezer Ft. ebbe bele tartozik a bérlet, esetleges hétvgi kikapcsolodás,edzés és stb..

ez igy már: 304660 Ft

Tehát ha nagyon szükősen élek akkor 304660 Ft és ebbe semmi extra nincs benne.

400 ezerből kivonjuk ezt az összeget az 304660 Ft

Tehát marad 95 ezer Ft albérletre.

Ami pedig nincs ilyen áron. :)

okt. 1. 10:49
 90/136 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kérdező, te mennyi idő alatt eszel meg egy kiló almát? :D ne mond már nekem hogy az egy evésre vagy egy nap alatt elfogy.
okt. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!