Szerintetek miből fizessem?
Ha egy alberlet 250 ezer Ft, kaja minden egy főnek havi kb 180 ezer Ft, egyéb dolgok havi 100 ezer Ft. Diakhitel havi 80 ezer Ft.
Ez így 610 ezer Ft.
Keresetem meg nettó 400 ezer Ft.
Szüleim azt mondják bár igazuk van hogy menjek el alberletbe 31 évesen.
Én el is mennék, de nincs rá pénzem.
XI kerületben iszonyatosan drágák az alberletek de más kerületekben is.
Barátnőm nincs, nem is szeretnék jelenleg. Egyedül meg ku..va nehéz minden. Idegen emberekkel nem szeretnék lakni.
31/f
Mint már írtam, mi ketten élünk ennyiből.
Ebbe belefér az is, hogy havonta 1-2X beülünk valahova enni/rendelünk, szóval nem vajaskenyéren élünk. Mi lenne, ha megtanulnál főzni? Tudod mennyit lehet így spórolni?
És oké, nem akarod ugyanazt a kaját enni négy napon keresztül, akkor fogod a felét és lefagyasztod, majd előveszed pár hét múlva.
Amúgy (sajnos) én ráadásul még dohányzom is, szóval...
#99-100:Miért kellene napi 1000 Ft cigire és energia italra? Én pl erre egy fillért se költök, de nem csak most, hanem soha életemben. Viszont kávézom, kapszulásat, napi kettőt. Akciósan veszem, akár 40 db-os maxi csomagot, darabja 130 Ft-nál többre sose jön ki, pedig extra ízeket szoktam, mindig újat próbálok ki.:) De ha te energiaital nélkül nem tudsz élni, akkor vedd neten rendelve, nagy tételben, olcsóbb. Egyébként nekünk az is halál mindegy, ha te anyádéktól halsz ki majd, a kisszobából. A kérdés az, hogy ez anyádéknak is mindegy-e? Ugyanis ha egyszer bepöccennek és kitesznek a kégliből( mert ki tudnak), akkor mit fogsz csinálni? Elkényeztetett gyerekek nem érzik a különbséget, pedig nagyon lényeges: a szülőknek felnőtt gyerekükkel szemben nincs elhelyezési kötelezettségük, de vannak arra szabályok, hogy hogyan tehetik ki a felnőtt gyereket.
( A napokat nem tudom pontosan, de a metódust igen: tértis levélben felszólítani, hogy x napon belül költöttön el a személyes cuccaival együtt, mert a határidő letelte után lecserélik a zárat és nem engedik be. Ha a tértis levelet átveszi, onnantól ketyeg az x nap, ha 2-szer nem veszi át, akkor 2. kísérletre átvettnek minősül, a 2. sikertelen kézbesítéstől ketyeg az x nap. Szóval ne ringasd magad abban a hitben, hogy nem tehetnek ki... lehet, hogy sose fognak, de hogy megtehetnék, az tuti.)
"Addig én el nem költözök"
Hát jól kbszol velünk 😂😂😂 ja, nem. Majd a szüleid megunjak és kidobnak a pcsba.
Miért tetted fel ezt a kérdést ha nem is érdekelnek a válaszok? Komolyan érdekel hogy mi volt a célod ezzel?
Valami nagyon nem stimmel a matekoddal.
Az a rengeteg minden amit felsoroltal, te magad adtad össze hogy 5400.
Na most azt nyilván senki nem hiszi el hogy egy nap betolsz egy kiló almát meg egy kiló csirkemellet. Hacsak nem valami két ajtós szekrény vagy. De egy átlag embernek ez 2 de inkább 3 nap.
Tegyük fel két napra elég. Gondolom te is havonta kapsz fizetést mint mindenki. Tehát ha 2 naponta elkoltesz 5-6 ezret kajára akkor ott vagy hogy az egy hónapra 80-90 ezer.
Érted, vagy levezessem még egyszerűbben?
Szerintem itt csak egy megoldás letezik: a Kérdezőt szépen elküldik, aztán majd magától is rájön, hogy nemcsak napi 1kg csirkemellből lehet jól lakni.
Majd az élet szépen megtanítja, hogy miként kell bánni a pénzzel.
Jelentkezzen aki nem tud számolni.
Hány napra írtam? Hány napra?.23
Hány nap van egy hónapban 30.
De akkor legyen 18.
18x5000 az is 90 ezer Ft.
Plussz 100 ezer Ft
Plussz 80 ezer.
Összesen 270 ezer Ft.
400-bol 270 130 ezer Ft
Tehát 130 ezer Ft marad alberletee.
Jöhetnek a linkek aki talál ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!