Szerintetek miből fizessem?
Ha egy alberlet 250 ezer Ft, kaja minden egy főnek havi kb 180 ezer Ft, egyéb dolgok havi 100 ezer Ft. Diakhitel havi 80 ezer Ft.
Ez így 610 ezer Ft.
Keresetem meg nettó 400 ezer Ft.
Szüleim azt mondják bár igazuk van hogy menjek el alberletbe 31 évesen.
Én el is mennék, de nincs rá pénzem.
XI kerületben iszonyatosan drágák az alberletek de más kerületekben is.
Barátnőm nincs, nem is szeretnék jelenleg. Egyedül meg ku..va nehéz minden. Idegen emberekkel nem szeretnék lakni.
31/f
Amíg ekkorák az igényeid semmiből.
Én is egyedül éltem Budapesten, sőt majdnem minden évben költöztem másik albérletbe. El kellett fogadnom, hogy lakótársakkal tudom kifizetni a bérleti díjat, soha nem loptak meg, nem vágtak át. Ésszel kell lenni, szerződést kötni és kulcsra zárni a szoba ajtaját, ha van pénzed, pedig nem kell reklámozni.
Ja és laktam a 11. kerületben is egy évet, két lakótársam volt, amíg a tulaj el nem adta a lakást.
Add lentebb az igényeid.
Az 5.oldalig bírtam olvasni a kivagyi hozzászóládasaidat... Hallod, te nagyon vakon vagy 😂 Igazi mamahoteles, elkényeztetett ki pöts lehetsz. Nem csoda, hogy Anyádék kirugnának már a fészekből.
Ébresztő, üdv a való világban!!!
Adjon neked valaki +250ezret? Mire fel pajtikám? A nagy diplomás raktáros 😂🤣😂
Sírok komolyan
A kajával kapcsolatban, kétlem, hogy a Kérdező a szüleivel él, és egy morzsa kenyeret sem eszik ott meg. Biztos a szülei is főznek azért, és kétlem hogy tilos abból enni. Ez a Kérdező döntése.
Szerintem itt az van, hogy a Kérdező szeret gyúrni stb, így válogatós. Nem fog akármit megenni. Neki csirkemellen, sajton és brokkolin kell élni.
Nincs baj amúgy az egészséges életmóddal, de sokkal olcsóbban is ki lehetne hozni.
És még anyádék nem b....k ki otthonról. Nem is csoda hogy nincs barátnőd, ha szeretnél se lenne. Ezekből lesznek az életképtelen óriáscsecsemők akik folyton a kifogásokat gyárjták és igyekeznek a könnyebb ellenállás irányába sodródni.
Na most az ilyen fajtát sajnos mindig az anyja b...a el, mármint a nevelésüket.
És ezek csak termelődnek. Mama pici életképtelen kis mütyürője sirdogál hogy nem 600 ezret keres és nem tud külön lakni istenem szegényke. De hát ott van anyucika, miért is költöznél külön, hiszen ott a meleg kis fészek amit mamucika édes mamóka vesz körül.
Szerintem gondolkodj el kérdező kik és hol b...ták el a nevelésedet.
És az miért nem opció hogy tanulj nyelvet és jobb munkát kapj? Ha már ennyire a pénzen rugozol.
Egyébként hogy lehet diplomád nyelvvizsga nélkül? Te is azok közé tartozol akiknek kegyelembol odaadtak a diplomát?
Szerintem meg 124es te gondolkodj el azon hogy miért kernek el egy lakás ért minimum 150-160 ezret
+rezsi. Miből fizessem?
Meg mindig ez q kérdés? 400 ezerből nem tudom megoldani, mert ott q diakhitel, ott a mindennapi megélhetés és stb.
Hogyan hogyan? Jah és azokra q válaszokra nem vagyok kíváncsi akik párban vannak.
Ez full kamu. Persze 400 ezerből élnek ketten. Jól hangzik. Küldjön aki ezt írta egy részletes kimutatást hogy hogyan..
Es meg ezenfelül fizetik az albit is.
Nem az albérletárak rosszak, hanem alacsonyak a fizetések.
Idegen nyelven beszélsz? Költözz külföldre, mondjuk Ausztriába. Hotelezni mindig keresnek embert, sok lenne a munka és nagyon fáradt lennél, de Magyarországon egyre rosszabb lesz a megélhetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!