Mi tévő legyek most (anyum)?
Féltem ettől a hozzáállástól.
Ha holnap elmész valahova, említsd meg, és kérj segítséget. Lehet, hogy apád sértve érezné a büszkeségét, téged viszont nem köt ilyesmi.
Szerintem ez kamu.Megint a beteg elméjű csaj unatkozik.Hogy tudsz te ennyi nyomorék kérdést kitalálni,nem is értem.
Könnyen fel lehet ismerni a stílusodról és a logikátlan zagyvaságaidról.
Férj,tesók le se sz@rják,hogy anyuka eltűnt.Kisebbik "gyerek" otthon gépezik és vadidegenekkel chatel,míg az anyja valahol kószál.Rendőrségre először nem megy senki és nem is hívják,majd a többszöri unszolásra mégis,ahova másnapra (!) kapnak időpontot,egy elvileg mentálisan zavart,öngyilkosságra hajlamos eltűnt nő miatt,akinél minden óra számít.
A mobil társaságot nem is próbálják meg megkérni,hogy segítsenek a telefon megtalálásában.
Elvileg erdő felé ment,ahol vonat is jár.Senki nem ment el az állomásra,hogy megtudakolja,hogy a nő vett-e a napokban jegyet Budapestre.Fénykép alapján talán emlékszik rá valaki.Ha nem a pénztáros,akkor a kalauz.
Eszükbe sem jut,hogy felhívják a kórházakat,hátha bevitték őt a sürgősségire.
Az erdők nagyrészéhez erdész is tartozik.Meg lehet kérni,hogy segítsen keresni.
Annyi,de annyi lehetőség van,de ők otthon ülnek,tegnap lefeküdtek aludni,másnap elmentek dolgozni és suliba és senki nem csinált semmit,csak várt.
Ez akkora kamu,hogy alulmúltad magad vele nagyon!
"De majdha vissza hallod valahol (...)"
oké, epekedve várjuk a hírt az indexen. majd linkeld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!