Mi tévő legyek most (anyum)?
107.
Jó napot kívánok eltűnt személyt jelentek be. Gyógyszert szed és többször volt öngyilkossági kísérlete...
Innen már menni fog. Szedd össze fejben: Neve, személyleírása, ruházata, gyógyszerei, merre ment, telefonszáma, ismerősei, rokonai neve, munkahelye, kedvenc kocsmája, orvosa neve, meg ami még hasznos lehet.
Valaki mindig legyen otthon, ha hazajön, akkor le lehessen állítani a keresést.
Értesíteni az önkormányzatot, esetleg a vadásztársaságot, erdészeket, meg aki a határban mászkál.
ÉS NEM OTTHON GYÍKOZNI! Tenni, cselekedni!
HA akarnának tudnának a melóhelyükről is intézkedni.
szerintem ezt az egészet túl liheged
Hát nem tudom,de nem hiszem,h. egy 13 éves gyereknek kellene a keresésére indulni.Gondolom nem véletlen említette a vonatot az erdőben,meg ha elég nagy az az erdő egyedül nem hinném,h. sokra menne... és ki tudja mi történt!Reméljük semmi rossz!
De nem értem,h. miért nem az apa és a nagyobb testvérek intézkednek,keresik!Mert szerintem,ha a munkahelyén szólna,h. eltűnt a felsége és semmi hír róla,lehet még el is engednék.De már azért a rendőrségnek is lehetett volna szólni!
Melyik városban történt?Hol laktok?
Beszélj apukáddal szerintem, hátha van már vmi hír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!