Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek? Anyum nem hagyja hogy a barátommal legyek pedig nagyon szeretem
Valami oka csak kell hogy legyen, ha ennyire utálják a pasidat a szüleid, csak magától alaptalanul nem így lenne.
Erre kéne fényt deríteni és ha megvan az ok, akkor letisztázni.
Szerintem valami olyan dolog van itt amit nem mondanak el neked.
Kérdezd meg a barátodat, hogy találkozott-e a szüleiddel amikor te nem voltál ott.
Részegen sosem vitted haza?
Próbálj meg rátérni a témára, hogy anyukád mondta, hogy füvezik, és hogy téged ez most nagyon összezavart. És mondja meg neked az igazat!
Én elhiszem neked, hogy nem füvezik, de ez az egy ok az, amire azt tudnám mondani, hogy emiatt utálhatják őt. Kérd meg anyukádat, hogy mondja el őszintén, hogy miért utálja ennyire.
egész véletlen gondolkozz el azon amiket most felsorolok
ha valamelyikre ráismersz szerintem tudod a megoldást sőt biztos vagyok benne
1.nem tanulsz mert elveszik a pasik a figyelmed
2. nincs érettségije a barátodnak te viszont már nemsokára azzal fogsz élni
3. valami lehet csak igaz abból h a barátod nem a legnormálisabb
4. nem rossz indulatból írom de gondolj bele egy 18 éves egy 16 évessel biztos féltenek szüleid akkor tessék ellene tenni hogy megnyugtasd őket (habár lehet ennek az ellenkezője vagy akkor ne csodálkozz)
5. lehet eljátszottad már a bizalmát anyudnak ezért nem bízik benned
6. tinédzser vagy mit vársz a szülők ekkor fogják fel hogy a piciny gyermekük megnőtt és többet nem ölelgethetik a térdükön
7. sosem szabad kamuzni ilyen téren.. hidd el értékelik ha elmondasz nekik mindent
8. beszélgess el a barátoddal erről.
9. nem szabad ilyen miatt hanyagolni egysmást
ez meg már csak az én véleményem:
miért szakítottak elgondolkodtató nem csak kihasznál téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!