Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakitottam a barátommal 5 év...

Szakitottam a barátommal 5 év után Újra akarom kezdeni de felek s családom reskciojara Mit tegyek ? 5honapja külön vagyunk

Figyelt kérdés

júl. 24. 22:27
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Ezért ivott a párom sajnos

Mert nem

Bírta el viselni

De amióta el ment azóta már nem iszik rendbe szedte az életet m azóta az én életem vám romokban

júl. 25. 07:11
 12/32 anonim ***** válasza:
69%
A család aktívan képes az embert befolyásolni, én is jártam így. Csak sajnos annyira depressziós lettem hogy nem tudok és nem is akarok ismerkedni. Ez elég nagy reszben betudható a nők közönyének és a tapintatlan stílusuknak amivel sokszor szembesültem.
júl. 25. 07:14
 13/32 anonim ***** válasza:
74%

Ne békülj!

Költözz el otthonról, ha annyira rossz és kezdj teljesen új életet!

Lehet, hogy most nem iszik, vagy csak azt hazudja, de hidd el, a legelső komolyabb veszekedésnél, krízishelyzetnél újra az italhoz nyúlna!

júl. 25. 07:24
 14/32 anonim ***** válasza:
79%

1. el kell költözni otthonról

2. az alkoholista exedet meg flőeg nem visszaengedni az életedbe

Ugyanis ő MOST ÉPP nem iszik, de amint beüt a szr, megint fog. Ez tény, ismerősöm tízéve "nem iszik" - aha... csak titokban.

júl. 25. 08:15
 15/32 anonim ***** válasza:
69%
Szóval hozzátok költözött, és eltűrted, hogy utálják, 4 évet azért kiszenvedtetek ott, ahelyett, hogy elköltöztetek volna, és éltétek volna az életeteket? Szerintem az a srác most örül, hogy megszabadult attól a pokoltól, amiben veled élt, és végre rendbejött az élete, nyilván laknia is van hol. A te életed azóta is pokol, és még mindig nem jöttél rá, hogy hol a hiba, te továbbra is otthon laksz és szenvedsz a csodálatos családoddal? Hát marhára nem tudlak sajnálni. Kérdem én: szerintem mekkora hülyének kell lennie, hogy újrakezdje veled? Szeritnem hagyd, hadd örüljön, hogy végre megszabadult tőletek.
júl. 25. 09:12
 16/32 A kérdező kommentje:

Ő újra akarja velem kezdeni küzd értem

Én tartom magam h nem mert a családom ilyen

Igen turtunk sokat

júl. 25. 10:30
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
És mi vetett véget a kapcsolatnak?
júl. 25. 10:35
 18/32 A kérdező kommentje:

Én

Én döntés úgy h szakitok

Mert mindenkitől azt hallgattam h nem hozzam való h jobbat érdemlek

Te én tudom h nála jobbat nem találok

júl. 25. 10:58
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne a család miatt tartsd magad, hanem saját magad miatt? Mit akarsz egy alkoholistától?

Lehet, hogy azt mondja a családod miatt iszik, de valójában azért mert gyenge jellem, az italba menekül ha gondja van. Gondold el, pl.ha kibékültök, jön egy krízis, ő megint nekiáll inni, te meg ott leszel kiszolgáltatva akár egy gyerekekkel.

júl. 25. 11:00
 20/32 A kérdező kommentje:

Ezzel nem értek teljesen egyett

Mert volt már krízis az életünkben akkor sem nyúlt a pia után

Szimplán annyira görcsös az élet Othon

A szüleimmel lehetetlen együtt élni

Náluk csak a munka létezik

Ha nem dolgozol minden nap meg vasarnap is nem vagy ember a szemükben

júl. 25. 15:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!