Szakitottam a barátommal 5 év után Újra akarom kezdeni de felek s családom reskciojara Mit tegyek ? 5honapja külön vagyunk
Ezért ivott a párom sajnos
Mert nem
Bírta el viselni
De amióta el ment azóta már nem iszik rendbe szedte az életet m azóta az én életem vám romokban
Ne békülj!
Költözz el otthonról, ha annyira rossz és kezdj teljesen új életet!
Lehet, hogy most nem iszik, vagy csak azt hazudja, de hidd el, a legelső komolyabb veszekedésnél, krízishelyzetnél újra az italhoz nyúlna!
1. el kell költözni otthonról
2. az alkoholista exedet meg flőeg nem visszaengedni az életedbe
Ugyanis ő MOST ÉPP nem iszik, de amint beüt a szr, megint fog. Ez tény, ismerősöm tízéve "nem iszik" - aha... csak titokban.
Ő újra akarja velem kezdeni küzd értem
Én tartom magam h nem mert a családom ilyen
Igen turtunk sokat
Én
Én döntés úgy h szakitok
Mert mindenkitől azt hallgattam h nem hozzam való h jobbat érdemlek
Te én tudom h nála jobbat nem találok
Ne a család miatt tartsd magad, hanem saját magad miatt? Mit akarsz egy alkoholistától?
Lehet, hogy azt mondja a családod miatt iszik, de valójában azért mert gyenge jellem, az italba menekül ha gondja van. Gondold el, pl.ha kibékültök, jön egy krízis, ő megint nekiáll inni, te meg ott leszel kiszolgáltatva akár egy gyerekekkel.
Ezzel nem értek teljesen egyett
Mert volt már krízis az életünkben akkor sem nyúlt a pia után
Szimplán annyira görcsös az élet Othon
A szüleimmel lehetetlen együtt élni
Náluk csak a munka létezik
Ha nem dolgozol minden nap meg vasarnap is nem vagy ember a szemükben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!