Szakitottam a barátommal 5 év után Újra akarom kezdeni de felek s családom reskciojara Mit tegyek ? 5honapja külön vagyunk
Ha valakivel vége lett, minek akarod újra?!
Nyilván, ha ő lett volna az igazi a számodra, akkor nem lett volna vége....
a csaladod mit szolt a fiuhoz?
Azert kerdem :-D mert en 1x nem hallgattam rajuk es megbantam durvan.
Enis 5 evig voltam együtt a baratommal. Szakitottam. Mindenki örült a csaladban. egy evre ra összejöttünk, gyerekünk lett. Borzaszto kapcsolat. Most vallunk. A gyereket mindenki imadja es persze hogy mindenki szemefenye de ha vissza mehetnek az idöbe en akkor ott anyamra kellett volna hogy hallgassak
"Mit tegyek ? "
Menekülj! És hátra se nézz!
Majd jön az igazi, már 5 évet így is elpocsékoltál az életedből, minek még többet erre az exre szánni?!
Egyrészt ne a környezeted döntsön helyetted. Figyelembe veheted (sőt ajánlott) a véleményüket, segíthet a döntésben, de ne csak miattuk dönts úgy, ahogy.
Másrészt tedd fel magadban a kérdéseket, hogy milyen volt az az 5 év, miért lett vége? Miért szeretnéd újra kezdeni? 5 hónap nem sok idő az 5 évhez képest, még nem biztos hogy teljesen feldolgoztad magadban az együtt töltött időt. Csak azért, mert hiányzik, nem biztos, hogy van értelme újrakezdeni, hiszen szinte még csak most lett vége, és annak biztosan oka volt. Képesek vagytok mindketten a változásra? A másik fél is ezt akarná, tenne bele több energiát?
Ritka az olyan eset, hogy szétmegy a pár, újra összejön, és akkor már működőképes a dolog, ami nem azt jelenti, hogy megpróbálni sem érdemes, csak azt, hogy ezt szem előtt kell tartani, számolni kell vele és többet kell küzdeni a kapcsolatért. Képesek vagytok erre mindketten a közös boldogságért? Mert ha igen, akkor hajrá, egy idő után a család is meg fogja látni ezt, de ezt nagyon át kell gondolnod neked is, és a másik félnek is.
A családom utalta első pillanattól kezdve
Azon voltak hogy teljesen ki idegeljek
4evet laktunk anyukamekkal együtt szóval borzalmas volt
Mindenki támadta mindenért semmi de volt soha jó amit ő csinált
Igazából nem tudom h a hiány vagy a szeretet miatt kezdenem újra
De amióta nincs jelen az életben minden rosszabb folyton vita van Ithon
Nem jövök ki a családommal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!