Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szüleitekhez látogattok,...

Ha a szüleitekhez látogattok, szállodát/apartmant vesztek ki?

Figyelt kérdés

Először viszem haza a páromat, úgy alakul, hogy péntek-szombat-vasárnap ott leszünk vidéken.

Viszont nyugodtabb lennék, ha nem otthon, a családi házunkban aludnánk, hanem kivennénk egy hotelszobát vagy apartmant...

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ott alszik a régi gyerekszobámban, a kiscicás ágyneműben. Szüleimmel egy korosztály, szóval lehet ezért is elképzelhetetlen így ez az egész egyelőre nekem.

Anyuék lelkesek, szeretettel várnak minket, anyukám már kifaggatott, hogy a barátom miket szeret, mi a kedvenc étele, mit szokott inni stb. Tehát megbántani sem akarom, de úgy érzem, nyugodtabban mennék neki a hétvégének, ha nem kéne 2 éjszakát is otthon aludnunk.

(ha egyedül megyek, akkor persze otthon vagyok velük, de ez most más)

júl. 23. 18:03
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
65%

Nem alszunk náluk, mert teljesen más a bioritmusunk, és az alkalmazkodás része az náluk máig úgy működik, hogy mi 100%, ők 0%.

Ők pl tíz után ébrednek, ebéd nincs 3 előtt.

Ezzel szemben én felébredek legkésőbb fél nyolc, kimennék reggelizni, kávézni - ja de "zavarom őket az alvásban", szóval amíg nem kelnek fel addig kb a szobámban ülünk.

Nem, kösz, akkor elmegyünk egy apartmanba ahol ez nincs.

Szeretem őket, viszont közben már felnőttem, és nem vagyok hajlandó visszamenni a kisgyerek-szerepbe, ahová tolnának, akárhányszor hazalátogatunk.

júl. 24. 10:39
 42/57 A kérdező kommentje:
Akik itt bácsiznak folyamatosan, azok a saját édesapjukra is így hivatkoznak, esetleg magukra, 44-45 évesen? :)
júl. 24. 11:00
 43/57 anonim ***** válasza:
86%
42: nem. De megvan arról a 45 éves férfiről a véleményem, aki 20 éves lányok után rohangál.
júl. 24. 11:16
 44/57 anonim ***** válasza:
16%
Hát, az már eléggé bácsika, akinek a lépcső és az emelkedő is gondot okoz, azt meg te magad írtad, hogy a szüleid ebben a korban ilyenek...Mindenesetre értem a problémát, mert egy korodbelit simán hazaviszel a cicás gyerekszobádba, de egy apád korabeli pasassal tényleg nevetséges még a gondolat is.
júl. 24. 11:21
 45/57 A kérdező kommentje:
Szarkazmus látom, nem megy mindenkinek továbbra sem.
júl. 24. 12:16
 46/57 anonim ***** válasza:
89%

Azért az durva, hogy még nekem 39 évesen se kellene 50-es pasi.

Huszonévesek meg simán felpattannak a vén f...ra.

Egy év van a férjem és köztem, 20 éve együtt vagyunk és még minimum 20 évünk biztos van együtt, neked meg max. ennek a fele jut.

Milyen jó is lesz egymás után eltemetni a szüleidet és a férjedet...

Már ha addig nem cserél le tízszer.

júl. 24. 12:23
 47/57 A kérdező kommentje:
Miért kellene? :)
júl. 24. 14:01
 48/57 anonim ***** válasza:
50%

Mert "öregember kell a méhedbe" és"öreg fax kellett a pixádba" by Mónika Show

https://www.youtube.com/watch?v=XSmGV0hax8M

júl. 24. 14:20
 49/57 A kérdező kommentje:
Szüleimet, családomat nem viselte ez meg, titeket miért? :)
júl. 24. 14:25
 50/57 anonim ***** válasza:
59%
Elbír veled azért még? 🤣 Vagy csak a pénze jó? Hogyan van ez? Bemagyarázod magadnak, hogy minden jó, minden kielégítő? És neked pont ő a nagy Ő? A pénz mindent felülír? Segítsd megérteni légyszives.
júl. 24. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!