Ha a szüleitekhez látogattok, szállodát/apartmant vesztek ki?
Először viszem haza a páromat, úgy alakul, hogy péntek-szombat-vasárnap ott leszünk vidéken.
Viszont nyugodtabb lennék, ha nem otthon, a családi házunkban aludnánk, hanem kivennénk egy hotelszobát vagy apartmant...
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ott alszik a régi gyerekszobámban, a kiscicás ágyneműben. Szüleimmel egy korosztály, szóval lehet ezért is elképzelhetetlen így ez az egész egyelőre nekem.
Anyuék lelkesek, szeretettel várnak minket, anyukám már kifaggatott, hogy a barátom miket szeret, mi a kedvenc étele, mit szokott inni stb. Tehát megbántani sem akarom, de úgy érzem, nyugodtabban mennék neki a hétvégének, ha nem kéne 2 éjszakát is otthon aludnunk.
(ha egyedül megyek, akkor persze otthon vagyok velük, de ez most más)
Nem alszunk náluk, mert teljesen más a bioritmusunk, és az alkalmazkodás része az náluk máig úgy működik, hogy mi 100%, ők 0%.
Ők pl tíz után ébrednek, ebéd nincs 3 előtt.
Ezzel szemben én felébredek legkésőbb fél nyolc, kimennék reggelizni, kávézni - ja de "zavarom őket az alvásban", szóval amíg nem kelnek fel addig kb a szobámban ülünk.
Nem, kösz, akkor elmegyünk egy apartmanba ahol ez nincs.
Szeretem őket, viszont közben már felnőttem, és nem vagyok hajlandó visszamenni a kisgyerek-szerepbe, ahová tolnának, akárhányszor hazalátogatunk.
Azért az durva, hogy még nekem 39 évesen se kellene 50-es pasi.
Huszonévesek meg simán felpattannak a vén f...ra.
Egy év van a férjem és köztem, 20 éve együtt vagyunk és még minimum 20 évünk biztos van együtt, neked meg max. ennek a fele jut.
Milyen jó is lesz egymás után eltemetni a szüleidet és a férjedet...
Már ha addig nem cserél le tízszer.
Mert "öregember kell a méhedbe" és"öreg fax kellett a pixádba" by Mónika Show
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!