Ha a szüleitekhez látogattok, szállodát/apartmant vesztek ki?
Először viszem haza a páromat, úgy alakul, hogy péntek-szombat-vasárnap ott leszünk vidéken.
Viszont nyugodtabb lennék, ha nem otthon, a családi házunkban aludnánk, hanem kivennénk egy hotelszobát vagy apartmant...
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ott alszik a régi gyerekszobámban, a kiscicás ágyneműben. Szüleimmel egy korosztály, szóval lehet ezért is elképzelhetetlen így ez az egész egyelőre nekem.
Anyuék lelkesek, szeretettel várnak minket, anyukám már kifaggatott, hogy a barátom miket szeret, mi a kedvenc étele, mit szokott inni stb. Tehát megbántani sem akarom, de úgy érzem, nyugodtabban mennék neki a hétvégének, ha nem kéne 2 éjszakát is otthon aludnunk.
(ha egyedül megyek, akkor persze otthon vagyok velük, de ez most más)
Erösen függ a lakás méretétöl és beosztásától, de a mo-i átlag viszonyokat tekintve lenne értelme. Ha csak egy éjszakáról lenne szó, akkor fölöslegesnek tartanám, de több napra elég kellemetlen tud lenni.
A nap egy részét töltsétek a szülökkel, eleinte eleve jobb, ha lassan közelednek, idövel kialakul, hogy mennyire értik meg egymást. Attól ugyanis, hogy egy korosztály, egyáltalán nem biztos, hogy van bármilyen közös érdeklödési kör, anélkül meg elég kínos lehet pár napig feszengeni.
Emeletes családi ház, a fenti rész az enyém (ott van két hálószoba, fürdő + mosdó, nappali és ht.).
Kiscicás ágyneműm azért van, mert mikor elköltöztem, hoztam magammal, amik tetszettek. Amik meg nem... hát, azok anyukámnak tetszettek és nem hajlandó tőlük megválni. :D
"Szüleimmel egy korosztály"
😐 okkkkééé
Akkor vidd magaddal a nem kiscicás ágyneműdet.
Ilyen feltételek mellett én megpróbálnék "felnőni" úgy ténylegesen, és nem pironkodni, hogy uristen a gyerekszobámban vagyok a párommal.
Mert ha te még mindig ezen a szinten vagy, szerinted a párod mit érez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!