Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szüleitekhez látogattok,...

Ha a szüleitekhez látogattok, szállodát/apartmant vesztek ki?

Figyelt kérdés

Először viszem haza a páromat, úgy alakul, hogy péntek-szombat-vasárnap ott leszünk vidéken.

Viszont nyugodtabb lennék, ha nem otthon, a családi házunkban aludnánk, hanem kivennénk egy hotelszobát vagy apartmant...

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ott alszik a régi gyerekszobámban, a kiscicás ágyneműben. Szüleimmel egy korosztály, szóval lehet ezért is elképzelhetetlen így ez az egész egyelőre nekem.

Anyuék lelkesek, szeretettel várnak minket, anyukám már kifaggatott, hogy a barátom miket szeret, mi a kedvenc étele, mit szokott inni stb. Tehát megbántani sem akarom, de úgy érzem, nyugodtabban mennék neki a hétvégének, ha nem kéne 2 éjszakát is otthon aludnunk.

(ha egyedül megyek, akkor persze otthon vagyok velük, de ez most más)

júl. 23. 18:03
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy
júl. 24. 00:40
 32/57 anonim ***** válasza:
85%
Persze, biztos ciki a papi előtt a kiscicás ágynemű :D
júl. 24. 02:50
 33/57 anonim ***** válasza:
92%
Már megint egy öreg pasi fétiszes.
júl. 24. 03:34
 34/57 anonim ***** válasza:
31%

nem nem aludnėk szülökel egy házba inkább hotel nyugalom és pihenės miatt .

viszont 45 éves is simån felmegy az emeletre meg az emelkedöre .

48 ėves nő vagyok emeletes házban elünk a tetötėrben van a lakás .

nem esik nehezemre felmeni lépcsön.

ugyhogy sértegetésedet hagy korosztályodnak.

júl. 24. 05:28
 35/57 anonim ***** válasza:
86%
34, 48 éves korra az iróniát látom, nem tudja értelmezni a korosztályod...
júl. 24. 05:41
 36/57 anonim ***** válasza:
24%
Egy korodbeli párral nyilván fel se merülne, de egy apád korú pasit a gyerekszobába vinni...elég gáz tényleg. Ne haragudj, marha jót röhögtem azon, hogy a 45-50 éves szüleidről úgy írsz, hogy nehéz nekik a lépcsőzés... lehetnél őszinte, hogy a tatakorú párodnak lesz problémás felmászkálni a fájós térdével, ez a legfőbb gondod, de nyilván anyádnéknak is érdekes lenne előadni, hogy nem a kiscicás ágynemű a fő gond, hanem hogy a papi nem bírja a lépcsőket :D
júl. 24. 05:51
 37/57 anonim ***** válasza:
62%
Fúj, nem találtál kicsit fiatalabbat? Plusz 10-15 év suexi, de azért apád korúval... :O van baj a toronyban...
júl. 24. 06:39
 38/57 A kérdező kommentje:
Együtt élünk, látogatóba utaztunk haza.
júl. 24. 06:44
 39/57 anonim ***** válasza:
61%
Na, bír még ilyen hosszú utat a bácsi?
júl. 24. 08:28
 40/57 anonim ***** válasza:
32%

[link]

Bocsi kérdező, de eszembe juttattad :D

júl. 24. 10:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!