Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szüleitekhez látogattok,...

Ha a szüleitekhez látogattok, szállodát/apartmant vesztek ki?

Figyelt kérdés

Először viszem haza a páromat, úgy alakul, hogy péntek-szombat-vasárnap ott leszünk vidéken.

Viszont nyugodtabb lennék, ha nem otthon, a családi házunkban aludnánk, hanem kivennénk egy hotelszobát vagy apartmant...

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ott alszik a régi gyerekszobámban, a kiscicás ágyneműben. Szüleimmel egy korosztály, szóval lehet ezért is elképzelhetetlen így ez az egész egyelőre nekem.

Anyuék lelkesek, szeretettel várnak minket, anyukám már kifaggatott, hogy a barátom miket szeret, mi a kedvenc étele, mit szokott inni stb. Tehát megbántani sem akarom, de úgy érzem, nyugodtabban mennék neki a hétvégének, ha nem kéne 2 éjszakát is otthon aludnunk.

(ha egyedül megyek, akkor persze otthon vagyok velük, de ez most más)

júl. 23. 18:03
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
95%
Ekkora házba simán hazavinném, főleg, hogy várnak.
júl. 23. 18:54
 12/57 anonim ***** válasza:
73%
Nyugi, már tudja, hogy egy apakomlexusos csaj vagy, még tetszeni is fog neki egy kis szerepjáték. 😏
júl. 23. 18:59
 13/57 anonim ***** válasza:
84%

Jaj, el ne vidd már, nincs is annál jobb feszkó oldó, amikor a pasi meg az apósa együtt tudnak nosztalgiázni.

Anyád majd előveszi a gyerekkori képeidet, és majd felkiált a palid, hogy "jaj, a lányomnak/unokahúgomnak/valakimen épp ilyen iskolatáskája volt!"

😊

júl. 23. 19:02
 14/57 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem is vagy legyen lift vagy a földszint... xD
júl. 23. 19:03
 15/57 A kérdező kommentje:
Szerencsémre a szüleim nem ilyen primitívek, mint itt egynéhányan.
júl. 23. 19:10
 16/57 anonim ***** válasza:
83%
Realisták vagyunk 😁
júl. 23. 19:10
 17/57 A kérdező kommentje:
Legyél az, csak ne az én kérdésem alatt.
júl. 23. 19:11
 18/57 anonim ***** válasza:
25%
Pasiként egyetértek a kérdezővel, megjelent a tipikus Gyakori sötétség.
júl. 23. 19:36
 19/57 anonim ***** válasza:
97%

A párodat megkérdezted már, hogy ő mit szeretne?

Ebben a szituációban az ő véleményét is kikérném. Továbbá mondd el neki az aggályaidat is, és hozzatok közös döntést.

(Ha az én párom szállást foglalna ilyen esetben, pláne, hogy egész lakosztály áll rendelkezésre a szülői házban, nekem furcsa lenne.)

júl. 23. 19:42
 20/57 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem a kiscicás ágyneműt. 2-3 éve voltunk házasok, amikor anyukám shrekes ágyneműt adott nekünk karácsonyra. A kedvencünk volt :D
júl. 23. 20:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!