Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a szüleitekhez látogattok,...

Ha a szüleitekhez látogattok, szállodát/apartmant vesztek ki?

Figyelt kérdés

Először viszem haza a páromat, úgy alakul, hogy péntek-szombat-vasárnap ott leszünk vidéken.

Viszont nyugodtabb lennék, ha nem otthon, a családi házunkban aludnánk, hanem kivennénk egy hotelszobát vagy apartmant...

Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ott alszik a régi gyerekszobámban, a kiscicás ágyneműben. Szüleimmel egy korosztály, szóval lehet ezért is elképzelhetetlen így ez az egész egyelőre nekem.

Anyuék lelkesek, szeretettel várnak minket, anyukám már kifaggatott, hogy a barátom miket szeret, mi a kedvenc étele, mit szokott inni stb. Tehát megbántani sem akarom, de úgy érzem, nyugodtabban mennék neki a hétvégének, ha nem kéne 2 éjszakát is otthon aludnunk.

(ha egyedül megyek, akkor persze otthon vagyok velük, de ez most más)

júl. 23. 18:03
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
91%
hát egy kis apucikomplexus ugye sok mindent megbonyolút
júl. 23. 20:33
 22/57 anonim ***** válasza:
86%
Lányom barátja, mikor először bejött a lányszobába: úúúúúú, neked is vannak ilyen kinderfiguráid? :D
júl. 23. 20:39
 23/57 anonim ***** válasza:
94%
A szülőknél alszunk. Semmi fura nincs ebben.
júl. 23. 20:51
 24/57 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen felesleges panzióba menni, ha külön szint, külön fürdő van.

"45-50 év környékén az ember már nem tud lépcsőzni"

Hogy mi??? :D

júl. 23. 20:58
 25/57 anonim ***** válasza:
85%
24: ismered a "szarkazmus" szót? :)
júl. 23. 21:17
 26/57 anonim ***** válasza:
62%

Fogadjunk neked sugar daddyd van. Van egy teljes emelet nektek privátba,de az nem jó. Biztos nagyon el vagy kényeztetve.

Tudod,ha komolyan gondolnád a kapcsolatodat,akkor beengednéd a párodat az életedbe. Ide tartozik az is,ha látja hol laksz,stb..

júl. 23. 21:23
 27/57 anonim ***** válasza:
35%
Egy "sugar daddy-t" nem fog hazavinni senki, mert ott egyértelmű, mire megy ki a "játék" . Van ismerettségi körömben, ahol több mint 20 évvel idősebb a pasi (mellesleg meg nem mondanám) , 10 éve házasok, 2 közös gyermekük van és nagyon boldogok együtt.
júl. 23. 21:28
 28/57 anonim ***** válasza:
88%
27, nekem is van ismerős, a lány akkor született, amikor a pasi végzett az egyetemen :) (de ott a lány szülei közt is 22 év különbség volt, és simán unokázott még az apukája...)
júl. 23. 21:34
 29/57 anonim ***** válasza:
94%

26

Rátapintott a lényegre. Könnyen választ fizetős szállást, hiszen a papa, akarom mondani apja... Bocsánat, a párja kifizeti. 🤣

júl. 23. 23:26
 30/57 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező, a faxért kell neked egy apád korú faxi, de komolyan? Gerontofil vagy, apakomplexusos vagy kitartatod a valagadat? Mondjuk ameddig gyereket nem akarsz, addig nincs gebasz, de akkor is fura...

30 éves vagyok, 35 éves páromat sosem zavarta a macskás ágyneműm, igaz, nem is a szülői házban altattam, hanem az albimban...

júl. 23. 23:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!