Ha a szüleitekhez látogattok, szállodát/apartmant vesztek ki?
Először viszem haza a páromat, úgy alakul, hogy péntek-szombat-vasárnap ott leszünk vidéken.
Viszont nyugodtabb lennék, ha nem otthon, a családi házunkban aludnánk, hanem kivennénk egy hotelszobát vagy apartmant...
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ott alszik a régi gyerekszobámban, a kiscicás ágyneműben. Szüleimmel egy korosztály, szóval lehet ezért is elképzelhetetlen így ez az egész egyelőre nekem.
Anyuék lelkesek, szeretettel várnak minket, anyukám már kifaggatott, hogy a barátom miket szeret, mi a kedvenc étele, mit szokott inni stb. Tehát megbántani sem akarom, de úgy érzem, nyugodtabban mennék neki a hétvégének, ha nem kéne 2 éjszakát is otthon aludnunk.
(ha egyedül megyek, akkor persze otthon vagyok velük, de ez most más)
Teljesen felesleges panzióba menni, ha külön szint, külön fürdő van.
"45-50 év környékén az ember már nem tud lépcsőzni"
Hogy mi??? :D
Fogadjunk neked sugar daddyd van. Van egy teljes emelet nektek privátba,de az nem jó. Biztos nagyon el vagy kényeztetve.
Tudod,ha komolyan gondolnád a kapcsolatodat,akkor beengednéd a párodat az életedbe. Ide tartozik az is,ha látja hol laksz,stb..
26
Rátapintott a lényegre. Könnyen választ fizetős szállást, hiszen a papa, akarom mondani apja... Bocsánat, a párja kifizeti. 🤣
Kérdező, a faxért kell neked egy apád korú faxi, de komolyan? Gerontofil vagy, apakomplexusos vagy kitartatod a valagadat? Mondjuk ameddig gyereket nem akarsz, addig nincs gebasz, de akkor is fura...
30 éves vagyok, 35 éves páromat sosem zavarta a macskás ágyneműm, igaz, nem is a szülői házban altattam, hanem az albimban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!