Nem lenne furcsa, ha a szüleitek nem akarnàk elmondani, hogy hogy ismerkedtek meg?
"fogalmam sincs, kik a szüleim, mert nem ismerem őket, csak együtt éltünk. Ràm ez a tény iszonyat nagy terhet pakol"
. Ez a Te problémád, nem az övék.
És érthető, ha úgy érzik, már nem a személyiségük része ez a kapcsolat, szóval csak ez alapján nem jelenteném ki, hogy nem tudsz róluk semmit.
Nem tudom, mit szeretnek csinàlni, vagy mit szerettek, kedvenc szín, vagy hol jàrtak iskolàba, mik akartak lenni, hol éltek, voltak e baràtaik, hogy telt a fiatalkoruk.
Mindent, amit "tudok", màs rokonoktól hallottam. Nektek ez sem lenne furcsa?
Nem furcsa. Elváltak. Ha jól értem, nincsenek jóban, gondolom, ezért nem akarnak ezen nosztalgiázni, hogy hogyan ismerkedtek meg.
Szerintem ennek semmi köze a te esküvődhöz. Te majd csináld máshogy, ami nem tetszik.
"Nem tudom, mit szeretnek csinàlni, vagy mit szerettek, kedvenc szín, vagy hol jàrtak iskolàba, mik akartak lenni, hol éltek, voltak e baràtaik, hogy telt a fiatalkoruk."
Ez mondjuk lényegesen furcsább, mint hogy nem mondják el, hogyan ismerkedtek meg. Igazából az a kérdés, hogy ha ezek sosem kerültek szóba, akkor miről beszélgettetek. Értem, hogy apád elvált, szóval nyilván vele kevesebbet beszéltek, de ezek szerint anyád sem mondott soha semmit magáról?
Lehet hogy titkosügynökök.
"lepotgyantam"
Rám meg ez pakol iszonyat terhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!