A szüleitek várhatóan meg tudnak majd élni a nyugdíjukból? Ha nem, mi a terv?
Figyelt kérdés
2023. aug. 16. 22:30
1/54 anonim válasza:
Ha csak kenyéren és vízen élnek akkor talán :D. De szerintem van annyi eszük hogy akkor inkább ki mennek külföldre (pl Ausztria) ott sokkal jobb minden (gondolok most itt az egészségügyre, gazdaságra ill. munkalehetőségekre)
2/54 anonim válasza:
Már nyugdíjasok, meg tudnak élni belőle, kb 700ezer Ft a kettőjük nyugdíja. Apum dolgozik is nyugdíj mellett, így bőven van megtakarításuk is, de ha nem dolgozna, akkor is kényelmesen megélnének szerencsére.
3/54 anonim válasza:
Apám vállalkozó, kevés a nyugdíja , anyámat is bejelentette a vállalkozásába hogy legyen majd nyugdíjja. Nem tudom mennyi lesz, hogy fognak megélni.
Mondjuk őket sem érdekli hogy élek e vagy nem….
De nem én leszek a megmentőjük. Amikor kisgyerek voltam és rájuk voltam utalva, amikor szeretet kellett volna meg biztonság én rettegtem tőlük. Eleget bántottak.
4/54 anonim válasza:
Amíg élt apám, addig meg tudtak élni. Utána Anyu még az apukám után kapott pénzzel együtt sem kapott annyit, hogy elég legyen. Kipótoljuk a bátyámmal, mindketten adunk 40 000 Ft- t neki, azzal kényelmesen tud élni. Ez nekünk természetes, mert nagyon jó szülők voltak, Nem hagynám Anyut éhezni, vagy hogy a gyógyszereit ne tudja kiváltani.
5/54 anonim válasza:
Sajnos nem tud. Krónikus beteg, így munkát sem tud vállalni mellette, hamarabb nyugdíjba kellett menjen.
6/54 anonim válasza:
Simán meg tud èlni anyám a nyugdìjából, több mint az èn fizetèsem.
7/54 anonim válasza:
Aki ledolgozott egy életet, be volt jelentve, annak normális nyugdíja lesz.
Anyukám pedagódusként 270 ezret keresett, ugyanennyi lett a nyugdíja.
8/54 anonim válasza:
Nagyi ledolgozott egy életet, és 125 ezer forint a nyugdíja. Papa már 30 éve nem él sajnos.
Ha a szüleim nem segítenenek, nem tudom, hogy élne meg a Nagyi ebből. Szégyen ez az ország.
9/54 anonim válasza:
30 eves vok 2 diplomaval de anyam nyugdija magasabb mint az en fizum koszonom fidesz
10/54 anonim válasza:
Közel egymillió forint nyugdíjat kapnak ketten, még ha egyikük el is megy, akkor is megvan lazán a félmillió + özvegyi. Nem kell félteni a nyugdíjasokat, az egész ország gazdasága arra van felépítve, hogy a zsebükbe tömjük a pénzt és elinflálják a fészer mélyén tartogatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!